14 woningen - Woonpark Laura - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
Home 14 woningen - Woonpark Laura

14 woningen - Woonpark Laura

14 woningen

NU IN VERKOOP MET DUOKOOP! Wel de woning - (nog) niet de grond : lagere woonlasten.

Deze woningen worden aangeboden met de Duokoop-regeling van DNGB. De Duokoop-regeling biedt u de mogelijkheid om een woning te kopen zonder de grond. Hierdoor profiteert u nu van een lagere koopprijs en is uw aankoopfinanciering lager. Later kunt u op ieder gewenst moment de grond bijkopen en kunt u alsnog volledig eigenaar worden. Voor het gebruik van de grond betaalt u een maandelijkse vergoeding (=canon). Deze vergoeding is fiscaal aftrekbaar. Klik op de link voor meer informatie. Vraag naar de mogelijkheden!

Woonpark Laura Eygelshoven

In het noorden van de gemeente Kerkrade, tegen de grens van de gemeente Landgraaf, ligt het plaatsje Eygelshoven. Hier worden 14 moderne woningen gerealiseerd, wil jij comfortabel wonen in het groen? Neem dan een kijkje bij dit project en laat je verrassen door een streek die historie ademt en bijzonder rijk is aan natuurschoon.

 

 

Langs de rand van project Laura, aan de Willemselaan en de Kanariestraat, worden 12 moderne twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd.
De entree/hal geeft toegang tot een royale woon-/eetkamer met halfopen keuken, van waaruit u toegang tot het terras heeft. Ook is uitbreiding van de woning mogelijk d.m.v. de optionele aanbouw.
De overloop geeft toegang tot de riante hoofdslaapkamer, twee overige slaapvertrekken en de badkamer met douche, wastafel en optioneel toilet.
De royale zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid op een vierde slaapkamer. Kortom een gerieflijke woning in een rustige, parkachtige buurt.

Algemeen:
Eygelshoven heeft een riant voorzieningenniveau waarin alle noodzakelijke items vertegenwoordigd zijn. De markt op zaterdag is alom bekend en wordt druk bezocht door mensen van heinde en ver. Ook de vele mooie wandel en fietsroutes dragen bij aan een prettige woonomgeving. Trein en busverbindingen zorgen voor relaxte verbinding naar andere steden of werk.
 

 

Bekijk ook onderstaand de brochure.

 

Verkopende partij: A New Home Makelaardij of Ruijters Makelaardij

Kenmerken

 • Project
  14 woningen - Woonpark Laura
 • Start bouw
  15-04-2019
 • Aantal
  14 woningen
 • Type aanbod
  2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Basisschool, Fitness-/ Sportcomplex, Ziekenhuis, Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Diverse winkels, Kinderopvang, Restaurant / Cafetaria, Dierentuin, Speeltuin


+