2-woningen-panoramaplan-laura - Jongen Projectontwikkeling
Home 2 woningen - Panoramaplan Laura

2 woningen - Panoramaplan Laura

2 van € 202.345,- tot € 206.412,-

Helaas te laat, alle woningen zijn verkocht!

Vul vrijblijvend het formulier "Hoe wil jij wonen" in dan blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Woonpark Laura Eygelshoven In het noorden van de gemeente Kerkrade, tegen de grens van de gemeente Landgraaf, ligt het plaatsje Eygelshoven. In een streek die historie ademt en bijzonder rijk is aan natuurschoon. Bossen, heuvels, heide en oude limburgse boerderijen.

 

Op een steenworp afstand strekt zich de grens met Duitsland uit. In Eygelshoven zijn scholen voor basisonderwijs aanwezig en voor de dagelijkse boodschappen diverse winkels. De verbinding met de omliggende plaatsen zijn goed. Er zijn busverbindingen naar de omliggende woonplaatsen. Voor het autoverkeer is er een netwerk met goede verbindingen naar Heerlen, Maastricht, Eindhoven, Aken en Luik. Grenzend aan de wijk Kommerveld wordt het Woonpark Laura gerealiseerd, dat zijn naam dankt aan het panoramisch uitzicht dat zichtbaar is vanuit het parkje.

 

Dit plan getuigt van een grote variatie in de bebouwing met keuze uit diverse woningtypes. Alle types hebben hun eigen karakteristieke identiteit en zijn op cruciale punten voorzien van erkers, tuinmuren en hoekoplossingen. Alle woningen hebben echter 1 ding gemeen: ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van deze tijd. Kwaliteit dien men terugvindt in architectuur, indeling, afwerking en duurzaamheid. Zeer zorgvuldig is omgegaan met belangrijke voorwaarden als overzichtelijkheid, voldoende privacy en veiligheid. Hetgeen zal bijdrage tot een gevoel van welbehagen bij de toekomstige bewoners. 8 Comfortabele Woningen (nog maar 2 te koop): Aan de rand van Woonpark Laura worden deze 8 woningen gerealiseerd.

 

De ruime kavels grenzen deels aan openbaar groen en bieden een fraai uitzicht op de omgeving. De begane grond biedt ruimte aan een royale zithoek aan de voorzijde en een eethoek aan de achterzijde. Het terras is toegankelijk via de deur in de deels open keuken. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en tweede toilet. De zolder, waar ook het aansluitpunt voor een wasmachine is gelegen, is bereikbaar via een vaste trap. De woningen hebben een eigen opstelplaats voor de auto.

 

Verkopende partij: A New Home Makelaardij of Damen Makelaardij

Kenmerken

 • Project
  2 woningen - Panoramaplan Laura
 • Start bouw
  16-04-2018
 • Koopprijs
  € 202.345,- tot € 206.412,-
 • Aantal
  2
 • Type aanbod
  Vrijstaand
 • Kaveloppervlak
  370 tot 388 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Basisschool, Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Diverse winkels, Kinderopvang, Restaurant / Cafetaria

Woningtypen

2 vrijstaande woningen
2 bouwnummers
Vrijstaand
€ 202.345,- tot € 206.412,-
Bekijk details+