2 woningen - Ridder van Asenrode - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
Home 2 woningen - Ridder van Asenrode

2 woningen - Ridder van Asenrode

2 koopwoningen vanaf € 199.000,-

1.jpg

In het Roermondse kerkdorp Asenray worden vanaf begin oktober van dit jaar 2 twee onder een kap woningen gerealiseerd. Alle woningen worden energiezuinig gebouwd met een praktische indeling met de keuken aan de voorzijde van de woning en het leefgedeelte aan de tuinzijde. Alle woningen bieden nog volop mogelijkheden om de woning aan te passen naar jouw huidige wensen. Of dit nu een 0-op-de-meter woning is, een grote aanbouw aan de achterkant of een eigen garage. Alle woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen.

 

Bekijk hier Kavel 1, Bekijk hier Kavel 2

 

 

 

 

Standaard bestaat de indeling van een woning uit:

Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gesitueerd. De open keuken wordt zonder inrichting opgeleverd, zodat u deze geheel naar eigen smaak kunt inrichten. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht heeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een inloopdouche, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een extra vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de cv-installatie en mechanische ventilatie.

 

68835970.jpg

Enige verschillen in de woningen onderling treden op doordat er enkele woningen zijn die aan de zijkant van de woning nog twee extra ramen hebben. De overige verschillen zitten in de perceelafmetingen en de tuinoriëntatie ten opzichte van de zon.

 

Bijzonderheden:
•    Duurzaam en milieuvriendelijk materiaalgebruik;
•    Woningen zijn voorzien van zonnepanelen;
•    Volledig geïsoleerd;
•    Meerdere optie's mogelijk zoals aanbouw (1,2m of 2,4m), garage, 0-op-de-meter en nog meer!

De perceel oppervlakten van beide woningen zijn 110 m².
Verkoopprijzen zijn vanaf € 199.000,- v.o.n. 

 

Verkopende partij: Maat Makelaars of Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij

Kenmerken

 • Project
  2 woningen - Ridder van Asenrode
 • Koopprijs
  vanaf € 199.000,-
 • Aantal
  2 koopwoningen
 • Type aanbod
  2-onder-1-kap
 • Kaveloppervlak
  110 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Restaurant / Cafetaria

Woningtypen

2 woningen - Ridder van Asenrode 1 en 2
2 bouwnummers
2-onder-1-kap
vanaf € 199.000,-
Bekijk details+