21 appartementen - Diepengaerde Dreessen - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
Home21 appartementen - Diepengaerde Dreessen

21 appartementen - Diepengaerde Dreessen

21 appartementen van € 285.000,- tot € 330.000,-

Helaas te laat, alle appartementen zijn verkocht!

 

Recent zijn wij met de bouw van het 5e en laatste wooncomplex in Diepengaerde te Valkenburg gestart.

Het plan draagt de naam “DIEPENGAERDE”, een naam met een sterke verankering in de historie van Valkenburg aan de Geul. Zo is de familie Diepen van grote betekenis in de geschiedenis van Valkenburg en de omgeving van de Plenkertstraat in het bijzonder. Voorts blijkt dat de locatie in het verleden een fruitboomgaard is geweest en zo een groene koppeling vormde van het door familie Diepen indertijd aangelegde Bospark en Openluchttheater en rivier de Geul. Door de familienaam Diepen voor de toekomst te verankeren aan de locatie en te verbinden met de oorspronkelijke boomgaard, "gaard" of "gaerde" ontstaat een nieuwe naam "Diepengaerde".

 

Donderdag 12 juli 2012 is deze nieuwe naam onthuld door Wethouder Van Melsen samen met de heer Peter Diepen uit Goes. Het plan Het plan Diepengaerde is gelegen aan de voet van de Cauberg en het Polferbos en aan de oever van rivier de Geul en ligt op zeer korte loopafstand van het mooie centrum van Valkenburg. De appartementen in Diepengaerde liggen in een parkachtige setting, waardoor het gehele plan een mooie uitstraling krijgt. Het park krijgt een openbaar karakter, waardoor de wandelpaden de verbinding herstellen tussen Welnesspark, Polferbos, via een nieuwe voetgangersbrug over de Geul naar het Odapark en het centrum van Valkenburg.

Kenmerken

 • Project
  21 appartementen - Diepengaerde Dreessen
 • Start bouw
  30-04-2018
 • Koopprijs
  € 285.000,- tot € 330.000,-
 • Aantal
  21 appartementen
 • Type aanbod
  Appartement
 • Kaveloppervlak
  89 tot 98 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Zwembad, Fitness-/ Sportcomplex, Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Winkelcentrum, Diverse winkels, Kinderopvang, Restaurant / Cafetaria, Speeltuin


+