21 appartementen en 4 stadswoningen Veyerlink Geleen - Jongen Projectontwikkeling
Home21 appartementen en 4 stadswoningen Veyerlink Geleen

21 appartementen en 4 stadswoningen Veyerlink Geleen

25 appartementen van € 239.000,- tot € 459.000,-

Stijlvol wonen in hartje centrum van Geleen

Zowel letterlijk als figuurlijk op hoog niveau kunnen wonen op een van de meest markante plekken in het centrum van Geleen. Dat is nu mogelijk. Aan de Rijksweg in hartje Geleen wonen - op de splitsing naar de straat 'Op de Vey'. Deze schitterende stadswoningen én appartementen liggen daarmee midden in het bruisende hart van Geleen, in de directe nabijheid van alle mogelijke voorzieningen. Winkels, het gemeentehuis, supermarkten en zorgvoorzieningen liggen allemaal voor de deur. Het sport- en recreatiegebied 'Glanerbrook' ligt letterlijk om de hoek en wie gebruik wil maken van het openbaar vervoer hoeft al helemaal niet ver te lopen. Kortom, een ideale plek om te wonen en te leven.

In de Veyerlink vindt elk type stadsmens zijn favoriete plekje. Woon je graag compact en gelijkvloers? Ga je voor luxe met het penthouse, over twee verdiepingen? Of zie je jezelf meer in een eigenzinnige stadswoning, met de ruimte om eventueel je bedrijf aan huis te vestigen?

De stadswoningen

De Veyerlink telt, naast de 21 koopappartementen, 4 stadswoningen. De stadswoningen liggen aan de Rijksweg Centrum en tellen drie verdiepingen (totaal 143 m2). De woningen hebben een speels en uitgekiend karakter. De ruime woonkamer staat in open verbinding met de sfeervolle eetkamer/keuken en ligt op de bovenste verdieping. Een verdieping lager (begane grond) bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en een atelier/praktijkruimte, die zeer geschikt is voor commercieel gebruik. Op de onderste verdieping bevindt zich tot slot een royale bergruimte.

De koopappartementen

De Veyerlink telt 21 appartementen (waarvan 1 penthouse). Door de strakke architectuur met paarse baksteen en het moderne, gezamenlijke binnenplein krijgt het gebouw een stijlvolle uitstraling. De appartementen, verdeeld over 4 woonlagen, hebben een royale woonkamer met (half)open keuken, minimaal twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche. Optioneel zijn een tweede toilet en dubbele wastafel. Daarnaast beschikken ze over één of meer loggia's of balkons. Het penthouse heeft nog een tweede verdieping, die ruimte biedt aan een multifunctionele kamer met vide. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift.

Kijk op www.veyerlink.nl voor meer informatie of neem contact op met Ruijters Makelaardij of ROYWORKS Makelaardij. 

Kenmerken

 • Project
  21 appartementen en 4 stadswoningen - Veyerlink
 • Koopprijs
  € 239.000,- tot € 459.000,-
 • Aantal
  25 appartementen
 • Type aanbod
  Appartement
 • Kaveloppervlak
  107 t/m 149 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Winkelcentrum, Diverse winkels, Kinderopvang, Restaurant / Cafetaria

Woningtypen

04 stadswoningen Veyerlink - SW1 - SW4
4 bouwnummers
Appartement
€ 239.000,- tot € 245.000,-
Bekijk details

11 appartementen Veyerlink - A11 - A21
11 bouwnummers
Appartement
€ 319.000,- tot € 419.000,-
Bekijk details

10 appartementen Veyerlink - A01 - A10
10 bouwnummers
Appartement
€ 319.000,- tot € 405.000,-
Bekijk details+