3 woningen - Bosstraat Zuid - Jongen Projectontwikkeling
Home 3 woningen - Bosstraat Zuid

3 woningen - Bosstraat Zuid

3 koopwoningen van € 279.250,- tot € 360.000,-

Helaas te laat, alles is verkocht.

De woningen zijn voorzien van een aantal karakteristieke details waarmee ze zowel stijlvol als praktisch zijn. De woningen zijn gelegen in een rustige wijk, Aan het Groenewoud – bestemmingsplan Bosstraat – Zuid fase 3 te Swalmen. Dit op korte afstand van alle voorzieningen maar wel in het groen van het belendend gelegen Swalmdal en het bosrijke gebied dat Swalmen deelt met het Duitse Brüggen. Dit biedt een overdaad aan natuur.

 

De woningen hebben een royale opzet. Op de begane grond is een comfortabele woonkamer met veel lichtinval, een ruime open keuken, de entree en het toilet. De woonkamer is voorzien van een erker aan de voorzijde en dubbel openslaande tuindeuren in de achtergevel. De entree biedt toegang tot de meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Bovendien is voldoende ruimte voor het inrichten van een gardarobe. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen en bevindt zich de badkamer. De compleet ingerichte badkamer is voorzien van ligbad en douche, een toilet en een wastafel. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap vanaf de overloop op de 1e verdieping. De grote open ruimte biedt diverse inrichtingsmogelijkheden en is nog vrij in te vullen. De dakkapel ter plaatse van de vaste trap zorgt ervoor dat er voldoende licht en ruimte wordt geboden. De woningen worden voorzien van een luchtwarmtepomp in plaats van een traditionele CV-ketel. Dit heeft een zeer positieve invloed op de energielasten van de woning.

 

Swalmen en Aan het Groenewoud.

Gelegen aan de rand van het dorp, voorzieningen om de hoek, uitstekend bereikbaar en direct grenzend aan de grensoverschrijdende natuur van het Swalmdal. Swalmen is gelegen tussen de Maas en de Duitse grens. Het is een ideale combinatie van fraai landelijk wonen met een levendige sociale gemeenschap met de diversiteit en dynamiek van grote steden als Roermond, Venlo en Mönchengladbach op korte afstand. Op het gebied van sport en recreatie biedt Swalmen diverse mogelijkheden. De bosrijke omgeving welke uitermate geschikt is voor fietsen en wandelen. Het beekdal van de Swalm, het openlucht zwembad ‘de Bosberg’ of de Maasplassen bij Roermond bieden mogelijkheid voor diverse watersporten.

 

Verkopende partij: Maat Makelaardij of Jack Frenken Makelaardij

Kenmerken

 • Project
  3 woningen - Bosstraat Zuid
 • Start bouw
  06-11-2017
 • Koopprijs
  € 279.250,- tot € 360.000,-
 • Aantal
  3 koopwoningen
 • Type aanbod
  Geschakeld, Vrijstaand
 • Kaveloppervlak
  378 tot 637 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Basisschool, Fitness-/ Sportcomplex, Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Restaurant / Cafetaria, Trein

Woningtypen

Bosstraat - vrijstand
1 bouwnummer
Vrijstaand
€ 360.000,- tot € 360.000,-
Bekijk details

Bosstraat - geschakelde woning 18, 19
2 bouwnummers
Geschakeld
€ 277.500,- tot € 296.500,-
Bekijk details+