8 appartementen De Frontier - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
Home 8 appartementen De Frontier

8 appartementen De Frontier

Wonen in het centrum aan de oude vestingwerken van Sittard. De Frontier is een modern en eigentijds appartementencomplex. In het hart van Sittard worden hier 8 ruime appartementen gerealiseerd. Met uitzicht op de schootsvelden óf het stadscentrum. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Bezoek dan onze projectwebsite De-Frontier en schrijft u zich in.

IMPRESSIE-PLEIN-DEF dd02-12-18.jpg

Appartementencomplex De Frontier

Door haar strakke en moderne uitstraling maakt het appartementencomplex een prachtig contrast met de Geleenbeek, de parkachtige schootsvelden en de eeuwenoude stadswal. Maar vormt een elegante overgang naar de winkelstraten.

Gelegen aan de nieuwe winkel- en cultuurenclave Ligne. Vanuit uw appartement heeft u zicht op de oude monumentale toren van de ‘grote’ Petruskerk, de rustieke Geleenbeek en de Schootsvelden. U woont in het sfeervolle centrum van Sittard.

IMPRESSIE-schootsvelden.jpg

Wonen in het centrum van Sittard

Ideaal voor wie geen keuze kan maken. Of u op zoek bent naar een levendig stadshart of een plek waar u helemaal uzelf kan zijn. Deze combinatie biedt het nieuwe appartementencomplex in hartje Sittard.

 

Zo wandelt u in alle rust over de wal rondom het centrum. Of volgt u de Parklaan voor een grotere wandeling in het oude stadspark, met visvijver en werkende watermolen. Daarvoor hoeft u dus niet ver van huis te gaan.

Bent u daarentegen op zoek naar de Limburgse gezelligheid, dan staat u met enkele stappen op de gezellig drukke markt.

 

Hier struint u langs karakteristieke winkels, bijzondere speciaalzaken en ontdekt u gaandeweg wat de historische binnenstad nog meer te bieden heeft. Alle praktische en dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik in de Ligne. Heeft u toch de auto nodig? Dan zoekt u nooit meer naar een parkeerplek in het  centrum. Uw appartement beschikt namelijk over een eigen plek en de parkeergarage ligt direct om de hoek. 

Kenmerken

  • Project
    De Frontier 8 appartementen
  • Type aanbod
    Appartement, Penthouse

Voorzieningen

  • Binnen 1-2 km
    Voortgezet onderwijs, Bioscoop / Theater, Fitness-/ Sportcomplex, Ziekenhuis, Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Winkelcentrum, Diverse winkels, Kinderopvang, Restaurant / Cafetaria, Trein, Busstation


+