8 woningen - Koramic Kwartier - Jongen Projectontwikkeling
Home8 woningen - Koramic Kwartier

8 woningen - Koramic Kwartier

8 woningen van € 249.000,- tot € 339.000,-

Helaas te laat, alles is verkocht.

 

Beleef het wonen in Belfeld!

 

Hier woon je op een prachtige locatie. Omringd door natuurlijke grenzen. Aan de ene kant de Maas en aan de andere kant een uitgestrekte groene zone. Een kleine wandeling en je staat in een enorm bosgebied. Ga je liever shoppen in het Outlet in Roermond? Of de binnenstad van Venlo verkennen? Dan bied de uitstekende verbinding met de A73 hiervoor de oplossing.

aanzicht 2 hr.jpg

In Belfeld gebeurt iets bijzonders. Iets dat iedereen die naar een woning op zoek is, zeker aanspreekt. Want in het hartvan Belfeld een dorp aan de Maas in Noord-Limburg, op de plek waar meer dan honderd jaar een grote dakpannenfabriek beeldbepalend was, ligt momenteel een prachtige nieuwewoonwijk: het Koramic Kwartier. In het midden van Belfeld, op de hoek van de Julianastraat en de Industriestraat, worden 8 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Zonder te kort te doenaan het eigentijdse karakter van het dorp. De woningen worden dankzij een hedendaagse architectuur moeiteloos opgenomen door de omgeving.

interieur type a.jpg

De woningen zijn voorzien van een zuinige en zeer comfortabele verwarming die de warmte van de buitenluchtbenut door middel van de toepassing van een warmtepomp.Samen met andere milieuvriendelijke maatregelen maken deze onderdelen het Koramic Kwartier tot een van de meest vooruitstrevende woonbuurten van Nederland. Opnieuw een reden om u hier helemaal in uw element te voelen!

 

Verkopende partij:

Maat makelaardij

VeTeBe makelaars

Kenmerken

 • Project
  8 woningen Belfeld - Koramic 67 t/m 74
 • Start bouw
  04-02-2019
 • Koopprijs
  € 249.000,- tot € 339.000,-
 • Aantal
  8 woningen
 • Type aanbod
  2-onder-1-kap, Vrijstaand
 • Kaveloppervlak
  265 tot 443 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Fitness-/ Sportcomplex, Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Winkelcentrum, Diverse winkels, Kinderopvang, Restaurant / Cafetaria, Speeltuin, Busstation

Woningtypen

8 woningen Belfeld - 67 t/m 74
8 bouwnummers
2-onder-1-kap, Vrijstaand
€ 249.000,- tot € 339.000,-
Bekijk details+