9 Appartementen - Diepengaerde Humblé - Jongen Projectontwikkeling
Home 9 Appartementen - Diepengaerde Humblé

9 Appartementen - Diepengaerde Humblé

2 appartementen van € 345.000,- tot € 355.000,-

DIEPENGAERDE COENEGRACHT

 

Appartementen aan de Geul in Valkenburg aan de Geul Op 26 februari 2015 is de bouw van Diepengaerde officieel gestart. De eerste handeling werd verricht door wethouder Vankan, in het bijzijn van de nieuwe kopers, omwonenden en diverse partijen die hun aandeel in het plan geleverd hebben. Hiermee is de start afgegeven voor de realisatie van de eerste twee kleinschalige woontorens, genaamd “Lancée” en “Coenegracht”. Ook het bijbehorende bezoekersparkeerterrein en het park dat eromheen ligt zal worden gerealiseerd in deze fase.

 

Het nieuwe plan draagt de naam “DIEPENGAERDE”, een naam met een sterke verankering in de historie van Valkenburg aan de Geul. Zo is de familie Diepen van grote betekenis in de geschiedenis van Valkenburg en de omgeving van de Plenkertstraat in het bijzonder. Voorts blijkt dat de locatie in het verleden een fruitboomgaard is geweest en zo een groene koppeling vormde van het door familie Diepen indertijd aangelegde Bospark en Openluchttheater en rivier de Geul. Door de familienaam Diepen voor de toekomst te verankeren aan de locatie en te verbinden met de oorspronkelijke boomgaard, "gaard" of "gaerde" ontstaat een nieuwe naam "Diepengaerde".

 

Donderdag 12 juli 2012 is deze nieuwe naam onthuld door Wethouder Van Melsen samen met de heer Peter Diepen uit Goes. Het plan Het plan Diepengaerde is gelegen aan de voet van de Cauberg en het Polferbos en aan de oever van rivier de Geul en ligt op zeer korte loopafstand van het mooie centrum van Valkenburg. Diepengaerde omvat in de eerste fase 2 appartementsgebouwen, gelegen aan rivier de Geul, bestaande uit één woontoren van 8 koopappartementen en één woontoren van 12 koopappartementen. De appartementsgebouwen zijn elk door een eigen architect ontworpen en dragen ook de naam van deze architecten. Het ene gebouw is ontworpen door architect René Coenegracht en de andere appartementen zijn van de hand van Rob Dehing van Lancée Architecten. De appartementen in Diepengaerde liggen in een parkachtige setting, waardoor het gehele plan een mooie uitstraling krijgt. Het park krijgt een openbaar karakter, waardoor de wandelpaden de verbinding herstellen tussen Welnesspark, Polferbos, via een nieuwe voetgangersbrug over de Geul naar het Odapark en het centrum van Valkenburg. Aanmelding voor informatie Voor project inhoudelijke informatie over het plan Diepengaerde verzoeken wij u vriendelijk uw gegevens aan ons kenbaar te maken via onderstaande informatielijnen: •e-mail: info@jongenprojectontwikkeling.nl •telefonisch: 043 – 387 39 00

 

Voor informatie betreffende verkoop van de appartementen in het plan Diepengaerde verzoeken wij u vriendelijk uw gegevens kenbaar te maken aan een van beide makelaars, Tijs Hillen Makelaardij of Ruijters Makelaardij.

Kenmerken

 • Project
  9 Appartementen - Diepengaerde Humblé
 • Start bouw
  01-05-2017
 • Koopprijs
  € 345.000,- tot € 355.000,-
 • Aantal
  2 appartementen
 • Type aanbod
  Appartement
 • Kaveloppervlak
  108 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Basisschool, Zwembad, Fitness-/ Sportcomplex, Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Winkelcentrum, Diverse winkels, Kinderopvang, Restaurant / Cafetaria, Trein

Woningtypen

Diepengaerde Humblé appartementen
2 bouwnummers
Appartement
€ 345.000,- tot € 355.000,-
Bekijk details+