9 woningen - Rabouw - Jongen Projectontwikkeling
Home 9 woningen - Rabouw

9 woningen - Rabouw

9 vanaf € 249.000,-

Helaas te laat, alle woningen zijn verkocht!

Vul vrijblijvend het formulier "Hoe wil jij wonen" in dan blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

tuinaanzicht hr.jpg

Stijl kies je zelf!

Landelijk wonen, aan de rand van Helden

Voor Schrames kies je met je hoofd én je hart. Voor een huis dat helemaal aansluit bij jouw woonwensen. Voor wonen aan de rand van het dorp, in een wijk met volop groen en water. En voor de charmes van landelijk wonen, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Laat je inspireren door het plan en de woningen.

Thuis in het Land van Peel en Maas
Het plangebied ligt aan de noordrand van Helden, tussen het dorp en de Kwistbeek. Met de fiets ben je in 10 minuten in de Heldense bossen met de typische stuifduinen. En ook Nationaal Park De Grote Peel ligt vlakbij. De natuur is hier geen uitstapje, het is gewoon je eigen woonomgeving!

8 tweekappers en 1 vrijstaande woning
In deze woningen heb je alle vrijheid om te wonen op jouw manier. Met lekker veel ruimte en volop daglicht dankzij de hoge ramen vanaf de vloer aan de voorzijde.

Daar ligt de keuken met uitzicht op het groen en een open verbinding met de woonkamer aan de tuinzijde. Boven vind je drie slaapkamers, een comfortabele badkamer met inloopdouche en de vaste trap naar de open zolder. Aan opbergruimte zul je geen gebrek hebben, met een binnenberging en de grote buitenberging met garagepoort. Mocht dit niet voldoende zijn dan bied deze woning ook vele uitbreidingsmogelijkheden.

Duurzaam wonen met nauwelijks energiekosten
Deze twee-onder-een-kap-woningen worden gebouwd volgens het duurzame PlusWonen-concept. Dat betekent een korte bouwtijd en een laag energieverbruik. De woningen zijn extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Daardoor heb je weinig kosten voor verwarming en geniet je van een aangenaam binnenklimaat. Bovendien draag je als eigenaar van een PlusWonen-woning bij aan het beperken van de CO2-uitstoot.

 

Verkopende partij: 

Intermakelaars

Bouten

straataanzicht hr .jpg
interieur basis hr.jpg

Kenmerken

 • Project
  9 woningen - Rabouw Schrames Helden
 • Start bouw
  09-04-2018
 • Koopprijs
  vanaf € 249.000
 • Aantal
  9
 • Type aanbod
  2-onder-1-kap, Vrijstaand
 • Kaveloppervlak
  135 m2

Voorzieningen

 • Binnen 1-2 km
  Apotheek, Huisarts, Supermarkt, Diverse winkels, Restaurant / Cafetaria

Woningtypen

9 woningen Rabouw 1 t/m 9
9 bouwnummers
2-onder-1-kap, Vrijstaand, Half vrijstaand
€ 9,- tot € 249.000,-
Bekijk details+