BELEGGERSOBJECTEN - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeBELEGGERSOBJECTEN

BELEGGERSOBJECTEN

Wij hebben beleggers proposities met diverse functies voor wonen, winkelen, werken en leisure. Deze kunnen specifiek voor beleggers ontwikkelt worden waarbij wij u het juiste product op maat kunnen bieden. De producten zijn of worden ontwikkeld vanuit een duurzaamheidsgedachte die de levensduur en beheer positief beïnvloeden, desgewenst wordt dit met u gezamenlijk verder uitgedacht.

06-09-2018-2.jpg
Maankwartier Heerlen

Oneindig veel mogelijkheden

Zoals gezegd hebben wij niet alleen de mogelijkheid om producten voor u te ontwikkelen en te realiseren die een mooie toevoeging kunnen zijn voor uw vastgoedportefeuille. Wij kunnen ook voor u de (her) ontwikkelingen van uw vastgoed organiseren. Wij hebben de mogelijkheid u het totale proces van ontwikkelen, financieren, organiseren, realiseren en beheer aan te bieden.

 

Niet alleen wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze (woon / huur) producten maar wij worden er ook voor beloond. Voor ons product MorgenWonen hebben wij het NOM keurmerk* ontvangen en voor het MIJN centrum voor medische zorg te Brunssum mochten wij het drie sterren BREEAM-NL Nieuwbouw** certificaat in ontvangst nemen.

 

 

 

Geinteresseerd?

Neem contact op met onze specialisten, wij denken graag met u mee! Ons telefoonnummer is +31 43 387 39 00. 

9331.jpg
Guido Gabriël Senior Projectontwikkelaar
9363.jpg
Hugo Krewinkel Projectmanager

 

 

*Het NOM Keur garandeert de voorspelbare energieprestaties en de hoge kwaliteit die horen bij een Nul op de Meter woning. De garantie is gebaseerd op de technische specificaties, kwaliteitsborging, documentatie, prestatiemetingen en ervaringen van de eindgebruikers.

 

**BREEAM-NL Nieuwbouw is een beoordelingsmethode om de duurzaamheid van nieuwe bouwwerken en renovaties te bepalen. BREEAM-NL Nieuwbouw kijkt naar de energieprestaties van een pand, maar ook naar landgebruik, ecologie, het bouwproces, watergebruik, afval, vervuiling, transport, materialen, gezondheid en comfort. De score wordt uitgedrukt in sterren, van één tot en met vijf.

Projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Heerlijk wonen in Geleen, schrijf je in voor de exclusieve pre-rent!

Actueel

  Aan de rand van het Limburgse Geleen komen 44 nieuwe eengezinswoningen. Deze huurwoningen blinken uit in de mate van...

De ideale vrije sector huurwoning!

Actueel

Op zoek naar een huurwoning? Aan De Lingst / Ringoven in Haelen zijn 8 ruime, energieneutrale, duurzame en onderhoudsarme...

MorgenWonen in Sittard!

Actueel

In Gemeente Sittard-Geleen realiseert Bouwbedrijven Jongen op dit moment 25 woningen met MorgenWonen! De nieuwe bouwstandaard!...

+