Centro Meta te Kerkrade - Jongen Projectontwikkeling
HomeIN ONTWIKKELING Centro Meta te Kerkrade

Centro Meta te Kerkrade

Ken je Centro Meta al? Dat dacht je maar! Het plan is namelijk nog volop in ontwikkeling. We zijn bezig met de finetuning van de ontwerpen waardoor het project een verrassende nieuwe uitstraling krijgt.

Wonen in hartje Kerkrade, in een appartement of huis dat precies past bij jouw woonbehoeften. Dat ziet er nu nóg beter uit. Want Centro Meta heeft een nieuw, gerestyled ontwerp. Kijk snel hoe mooi het gaat worden!

Bijzonder stukje binnenstad

Een unieke plek, midden in de stad: rustig, groen, met volop ruimte. Auto’s zie je er bijna niet, die parkeer je in de ondergrondse parkeergarage of op je eigen terrein. Centro Meta wordt een bijzonder stukje binnenstad met een diverse mix van woningtypes en van bewoners. Zo kies je voor een woning die precies bij je past. Met de ruimte die je nodig hebt voor jezelf én voor de mensen en de dingen waar je van houdt.

Overzicht locatie.JPG
CentroMeta_Verkaveling.jpg

Verkoop woningen is gestart

Het eerste deel van Centro Meta staat er al, en de bewoners wonen er vaak al jaren met veel plezier. Nu is het tijd voor fase 2. De ontwerpen zijn klaar en de verkoop van de woningen is gestart. De nieuwe fase Centro Meta bestaat uit verschillende woningen en appartementen.

 

Bekijk hier de 8 stadswoningen1 vrijstaande woning en 6 patiowoningen. De gerestylede ontwerpen geven het geheel een eigentijdse nieuwe look. Fase 2 sluit straks mooi aan op het eerste deel, zodat een duidelijk herkenbaar, karakteristiek stukje Kerkrade ontstaat, midden in het centrum.

Stadsappartementen.JPG

Stadsappartementen

Voor de ontwikkeling van de appartementen zijn wij benieuwd naar uw woonwensen! Hoe ziet uw ideale appartement eruit? Zou u ons willen helpen? Vul dan via deze link een korte vragenlijst in. Zo kunnen wij rekening houden met uw ideeën over wonen in Centro Meta.

Wonen doe je natuurlijk niet alleen achter je voordeur. In Centro Meta heb je alles in de buurt waar je blij van wordt.

Boodschappen doen, de trein pakken, de kids naar school brengen of bijvoorbeeld naar de kapper: in het centrum van Kerkrade heb je alle praktische zaken lekker in de buurt. Maar het is óók een plek die uitnodigt om eropuit te gaan en te genieten. Van een bezoekje aan GaiaZOO, het Continium, de wereldtuinen van Mondo Verde of Leisure Dome, de gezellige terrasjes op de markt, of de afwisselende, omliggende natuurgebieden. In Centro Meta zit je er zo midden in.

9504.jpg
Ruud van Melick Projectmanager

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ruud van Melick via +31 43 387 39 00.

+