De Frontier te Sittard - Jongen Projectontwikkeling
HomeIN ONTWIKKELING De Frontier te Sittard

De Frontier te Sittard

Wonen in het centrum aan de oude vestingwerken van Sittard. De Frontier is een modern en eigentijds appartementencomplex. In het hart van Sittard worden hier 8 ruime appartementen gerealiseerd. Met uitzicht op de schootsvelden óf het stadscentrum.

IMPRESSIE-schootsvelden.jpg

Appartementencomplex De Frontier

Door haar strakke en moderne uitstraling maakt het appartementencomplex een prachtig contrast met de Geleenbeek, de parkachtige schootsvelden en de eeuwenoude stadswal. En vormt tegelijkertijd een elegante overgang naar de winkelstraten.

Gelegen aan de nieuwe winkel- en cultuurenclave Ligne. Vanuit uw appartement heeft u zicht op de oude monumentale toren van de ‘grote’ Petruskerk, de rustieke Geleenbeek en de Schootsvelden. U woont in het sfeervolle centrum van Sittard.

IMPRESSIE-PLEIN-DEF dd02-12-18.jpg

Wonen in het centrum van Sittard

Ideaal voor wie geen keuze kan maken. Of u op zoek bent naar een levendig stadshart of een plek waar u helemaal uzelf kan zijn. Deze combinatie biedt het nieuwe appartementencomplex in hartje Sittard.

 

Zo wandelt u in alle rust over de wal rondom het centrum. Of volgt u de Parklaan voor een grotere wandeling in het oude stadspark, met visvijver en werkende watermolen. Daarvoor hoeft u dus niet ver van huis te gaan.

Bent u daarentegen op zoek naar de Limburgse gezelligheid, dan staat u met enkele stappen op de gezellig drukke markt. Hier proeft u letterlijk en figuurlijk de bourgondische ambiance. Met haar vele terrassen en eetgelegenheden is het meer dan goed vertoeven. Hier struint u langs karakteristieke winkels, bijzondere speciaalzaken en ontdekt u gaandeweg wat de historische binnenstad nog meer te bieden heeft. Alle praktische en dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik in de Ligne. Heeft u toch de auto nodig? Dan zoekt u nooit meer naar een parkeerplek in het  centrum. Uw appartement beschikt namelijk over een eigen plek en de parkeergarage ligt direct om de hoek. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Bezoek dan onze projectwebsite De-Frontier en schrijft u zich in.

 

Situatie.JPG

Sittard toont karakter

Sittard is altijd al een populaire woonstad geweest. Veel onderwijsinstellingen, van hoog tot laag zijn hier gevestigd. De werkgelegenheid is optimaal door haar diverse bedrijventerreinen met nationale en internationale bedrijven.

 

Ook als evenementenstad is Sittard zich aan het profileren. De aansluitingen op het openbaar vervoer zijn nagenoeg perfect. De stad kent een heel sterk cultureel klimaat, met als verzamelnaam ‘De Domijnen’. Hierin zijn de musea en schouwburg opgenomen. In het complex van de Ligne is naast de Zuyd Hogeschool ook het filmhuis gevestigd en vindt een enorme bibliotheek haar onderkomen. Het is dus niet gelogen als we zeggen dat alles binnen handbereik is. U heeft heel wat om naar uit te kijken!

Troeven frontier.JPG
9363.jpg
Hugo Krewinkel Projectmanager

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Hugo Krewinkel via +31 43 387 39 00.

+