De Poort van Stein te Stein - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
Home De Poort van Stein te Stein

De Poort van Stein te Stein

Poort van Stein BV bestaande uit Jongen Projectontwikkeling en Green Development BV omvat de herstructurering van het voormalige Superconfex terrein. Het plan omvat 3 ontwikkelzones: het Leisureplein, een Bedrijvenzone en de Parkzone, deze laatste is de nog ontbrekende schakel tussen de diverse groenstructuren in de gemeente.

Render_Photo - 14.jpg

Reeds gerealiseerde Ibis hotel

Op het voormalige Superconfex terrein is reeds de MAN Dealer Stein gevestigd. “De opening van ibis budget Stein Maastricht vormde de tweede mijlpaal in de ontwikkeling en realisatie van het Leisure deel van “Poort van Stein”, maar ook in de doorontwikkeling van het hele gebied. Want deze gebiedsontwikkeling biedt volop kansen. Kansen voor ondernemers, inwoners en recreanten, maar óók voor natuur en cultuurhistorie. En daarmee krijgt deze locatie de erkenning die het verdient.”aldus burgemeester Marion Leurs -Mordang.

Render_Photo - 16.jpg

Duurzaam

Naast dit schitterende hotel ligt het voormalig hoofdkantoor van Superconfex, welke over een niet al te lange termijn aan de wensen van deze tijd zal worden aangepast, hiertoe speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Superconfex is de naam die tot op heden voor velen verbonden is aan deze locatie. Dit terrein - en het gebied eromheen – ondergaat een eigentijdse metamorfose en ontwikkelt zich tot een representatieve entree van de gemeente Stein. Zoals de naam al aangeeft: ‘De Poort van Stein’.

 

Ontwikkeling

Verder zullen om de eerder genoemde vrijetijdsbesteding te optimaliseren een 2 tal horeca- voorzieningen gerealiseerd gaan worden.

De realisatie van de aanleg van de Parkzone is reeds in volle gang. De bedrijfszone zal conform het vigerende bestemmingsplan worden ingevuld.

Render_Photo - 22.jpg
9331.jpg
Guido Gabriël, Senior Projectontwikkelaar

 

 

 

 

 

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Guido Gabriël via +31 43 387 39 00.

+