Hof van Panningen te Panningen - Jongen Projectontwikkeling
HomeIN ONTWIKKELING Hof van Panningen te Panningen

Hof van Panningen te Panningen

In jouw duurzame appartement heb je alles in huis voor wat het leven in petto heeft. Laat de toekomst maar beginnen!

 

Sla de deuren open naar je riante balkon of je dakterras en kijk uit over het park… Er zijn slechtere manieren om je dag te beginnen! Geniet van eigentijds comfort in je heerlijk ruime en lichte appartement. Altijd aangenaam op temperatuur, zeer energiezuinig en uiteraard gasloos. En je al dan niet elektrische auto, die parkeer je gewoon onder het complex in de parkeergarage.

Projectzeil.JPG

Wonen in het Ringovenpark. Rust, groen en ruimte!

Vroeger werden hier bakstenen gebakken, maar nu is het Ringovenpark een aantrekkelijke woonomgeving, waar toekomst en verleden elkaar ontmoeten. Een levendig, groen gebied, om te wonen, werken en te ontspannen.

 

Hof van Panningen ligt in een open, parkachtige woonomgeving, tegen het dorpshart aan. Dat is dus genieten van het gemak van alle voorzieningen naast de deur, en tegelijk de rust van wonen in het groen. Kern van het gebied is industrieel rijksmonument de Ringoven, tegenwoordig een multifunctionele ontmoetingsplaats met onder meer een atelier en een restaurant.

 

Meer informatie over Hof van Panningen? Ga naar onze projectwebsite www.hofvanpanningen.nl en schrijf je in.

uiting.JPG

Het hele leven naast de deur.

Even naar de supermarkt, een hapje eten buiten de deur, naar de bioscoop of een frisse neus halen in het bos? In Panningen kan het allemaal gewoon naast de deur.

 

Panningen en het naastgelegen Helden hebben een hoog voorzieningenniveau, met een breed aanbod van winkels, scholen, horeca, zorgvoorzieningen, sportscholen, verenigingen en bijvoorbeeld theater/bioscoop DOK6. En toch wandel of fiets je hier ook zo door de natuur. Zoals in de Heldense bossen met de typische stuifduinen of in het uitgestrekte Nationaal Park De Grote Peel. Toch liever even de stad in? In een kwartier ben je Weert en in pakweg 25 minuten in Roermond of Venlo.

 

 

Geniet nu al van het uitzicht dat u heeft vanaf uw balkon op de derde verdieping.

Ben Schepers.jpg
Ben Schepers Projectmanager

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ben Schepers via +31 43 387 39 00.

+