Lindenheuvel te Geleen - Jongen Projectontwikkeling
HomeIN ONTWIKKELING Lindenheuvel te Geleen

Lindenheuvel te Geleen

Lindenheuvel is van oudsher een echte volkswijk in Geleen met een rijke historie. Tegelijkertijd is het een wijk in ontwikkeling. Het vizier is nadrukkelijk op de toekomst gericht, wat zich onder andere uit in een geslaagde upgrade. Dat zie je en dat voel je. Het is een plek waar gezinnen (weer) willen wonen.

Alles binnen handbereik.

Lindenheuvel biedt alles wat inwoners belangrijk vinden zoals een plein met winkels en andere voorzieningen in het hart van de wijk. De wijk heeft twee basisscholen, een eigen markt, een jaarlijkse kermis, een gemeenschapshuis, een nieuw medisch centrum / huisartsen- en tandartspraktijk, een voetbalclub met een florerende jeugdafdeling, een carnavalsvereniging, een harmonie kortom een bruisend verenigingsleven. Het is een wijk voor jong en oud, Lindenheuvel is letterlijk van alle markten thuis!

18 won in ontw adv MW pre.JPG

Ontwikkeling in uitvoering:

30 eengezinswoningen in het MorgenWonen concept. Deze huurwoningen blinken uit in de mate van afwerking en zijn daarmee woonklaar op het moment dat jij de sleutel krijgt. En met woonklaar bedoelen we ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, alsook de plafonds op de begane grond en de eerste verdieping. Op deze etages wordt bovendien ook een schitterende pvc-vloer gelegd. Kortom: de woningen zijn zó compleet bij oplevering dat je meteen kunt verhuizen. Interesse? Schrijf je hier in!

uitsnede stedenbkpl 18 in ontw.JPG

Toekomstige ontwikkelingen:

 

 

 

 

 

 

14 conceptuele koopwoningen en 4 bouwkavels Maretakhof, in verkoop vanaf medio juni 2019.

isometrie ontwerp port-ontw.JPG

 

 

 

 

 

 

1 complex van ca. 12 en 1 complex van ca. 15 zorgappartementen in ontwikkeling.

650x433.jpg
Roger Drummen, Senior Projectontwikkelaar

 

 

 

 

 

 

Interesse of meer informatie? Neem dan gerust contact op met Roger Drummen via +31 43 387 39 00.

+