Q4 te Venlo - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
Home Q4 te Venlo

Q4 te Venlo

Het nieuwe Q4! Moderne architectuur en authentieke pandjes wisselen elkaar af en geven de wijk een frisse, eigentijdse maar toch vertrouwde uitstraling. Jongen Projectontwikkeling is nu volop bezig met de ontwikkeling van de bouwblokken 4 en 5. In deze bouwblokken worden ca. 70 woningen en appartementen gerealiseerd waarvan de start verkoop ongeveer zal najaar 2019 zal zijn.

aanzicht vanaf kade.png.jpg

De appartementen worden zowel voor de koop als ook voor de huursector ontwikkeld in beide complexen met zicht op de maas vanaf het balkon.

 

De koopwoningen krijgen 3 of 4 bouwlagen welke flexibel zijn in te richten op wens van de kopers. Elke woning zal een eigen tuin krijgen grenzend aan de grote gezamenlijke binnentuin.

Ook aan de parkeergelegenheid is gedacht, want ieder appartement en elke woning krijgen een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Vogelvlucht zuid.jpg

De unieke combinatie van wonen en werken, van oud en nieuw, van creativiteit en cultuur, van trend en traditie geven Q4 de levendige sfeer die zo kenmerkend is voor een echte stadswijk. Iedereen die jong van geest is en houdt van het moderne stedelijke leven voelt zich hier ongetwijfeld thuis!

Herinrichting kade en Lage Loswal.

Ook de kade en de Lage Loswal zullen aangepakt worden om het plaatje compleet te maken. De gemeente neemt de verplichting op zich om over te gaan tot de herinrichting hiervan. Het uitgangspunt hiervoor is het bekende definitief ontwerp van Buro Bol.

legenda plankaart.png.jpg

Schrijf je nu alvast in, zodat je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de verhuur en verkoop!

Schrijf je nu in voor - Q4 te Venlo

* Verplichte velden
650x433.jpg
Roger Drummen, Senior Projectontwikkelaar

Of neem contact op met Roger Drummen via +31 43 387 39 00.

+