Schrames te Helden - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
Home Schrames te Helden

Schrames te Helden

Landelijk wonen, aan de rand van Helden. Voor Schrames kies je met je hoofd én je hart. Voor een huis dat helemaal aansluit bij jouw woonwensen.

logo 2019.JPG

Schrames is een nieuwe, groene buurt aan de rand van Helden. Met aan de ene kant het boerenland en de natuur, en aan de andere kant het dorp met zijn voorzieningen zoals scholen en winkels. Wonen in Schrames is kiezen voor jouw eigen manier van leven. Laat je inspireren door het plan en de woningen.

 

De woningen type Bellefleur zijn de laatste woningen van het plan Schrames. Deze woningen zijn nog volop in ontwikkeling maar wij kunnen u alvast verklappen dat de woningen deels uit tweekappers en deels uit vrijstaande woningen zullen bestaan. De woningen worden gasloos opgeleverd en daarvoor in de plaats wordt een energiezuinige warmtepomp geïnstalleerd. Ben er dus op tijd bij want dit is echt uw allerlaatste kans op een nieuwbouwwoning in Schrames!

Wonen in het groen.

Het plan is ontworpen om naadloos te passen tussen het dorp en het omliggende platteland. Met volop groen, lommerrijke lanen, een parkje, plantsoenen en een pleintje. Aan de noordrand van de wijk, waar Schrames overgaat in het landelijk gebied, komt een natuurlijke bufferzone. Daar komt in het groen een vijver met flauwe oevers, riet en waterplanten. Die zorgt voor opvang en zuivering van regenwater uit de buurt.

 

Of je nu starter bent op de woningmarkt, een gezin hebt met opgroeiende kinderen of met pensioen bent: met vijf verschillende woningtypes is de kans groot dat jouw droomhuis straks in Schrames staat.

Dronefoto Schrames 2019.jpg

 

 

locatie.JPG

 

Ben Schepers Projectmanager

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ben Schepers via +31 43 387 39 00.

+