Sjtadshaof te Roermond - Jongen Projectontwikkeling
HomeIN ONTWIKKELING Sjtadshaof te Roermond

Sjtadshaof te Roermond

Wat jouw dromen ook zijn, in Sjtadshaof staat niets je in de weg om ze waar te maken. In een kleinschalige buurt in het groen, aan de rand van stad. Met verschillende types koopwoningen, van geschakeld tot twee-onder-een-kap en vrijstaand. Hier is alle ruimte voor jouw woonwensen. 

alle woningen.JPG

Wonen anno nu!

De architecten hebben zich laten inspireren door de ideeën van 99 mensen die graag in Sjtadshaof willen gaan wonen. Het resultaat: vijf verschillende woningtypes, van geschakeld tot halfvrijstaand en vrijstaand. Stuk voor stuk bijzondere woningen, met een tijdloze architectuur, stoere materialen en verrassende details. En natuurlijk met een ruime eigen tuin, waar je heerlijk geniet van het buitenleven. In Sjtadshaof is het eigentijds en duurzaam wonen met alle comfort en woongemak van een nieuwbouwwoning anno nu.

 

Een buurt geïnspireerd door jou.

Bij de plannen voor Sjtadshaof hebben we goed geluisterd naar de wensen van de mogelijke toekomstige bewoners. Veel geïnteresseerden hebben hun woonwensen doorgegeven via onze online enquête. Zo zijn bijvoorbeeld de woningtypes, de prijsklassen, energiezuinigheid en uitbreidingsopties afgestemd op de behoeften van de potentiële Sjtadshaof-bewoners. Grote kans dus dat Sjtadshaof jouw ideale buurt wordt!

ruimte om te groeien.JPG

Met één been in het buitengebied

Heb je graag alle gemakken van de stad in de buurt, maar ga je ook graag de natuur in? In Sjtadshaof sta je eigenlijk al met één been in het groene buitengebied. Pak de fiets en voor je het weet sta je in de uitgestrekte bossen van Nationaal Park De Meinweg.

 

Snel op de snelweg.JPG

Het hele leven naast de deur

Grenzend aan Roermond-Oost heb je in Sjtadshaof alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Het buurtwinkelcentrum met supermarkt en verschillende speciaalzaken ligt zo’n beetje om de hoek. Zin om de stad in te gaan? Je zit vanuit Sjtadshaof ook zo in de historische binnenstad van Roermond.

Virtuele toer op locatie!

Met het blote oog is er in Sjtadshaof nog niet veel te zien. Wat gras, hier en daar een struik en de hoge bomen aan de rand. Maar als je je telefoon meeneemt naar het terrein gaat er een wereld voor je open. Door de strategisch geplaatste QR-codes te scannen kun je nu al virtueel een kijkje nemen in de nieuwe buurt.

3D-techniek

Het vergt nog enige verbeelding, maar straks ligt hier aan de zuidoost-rand van Roermond een rustige, groene woonbuurt, tussen de stad en het bos. Zover is het nog niet, want de verkoop is nog in volle gang. Maar dankzij hedendaagse 3D-techniek zie je het nu wel al helemaal voor je: hoe je hier straks lekker in je eigen tuin zit, of vanuit je eigen buurt zo het bos inloopt of even de stad in fietst.

Ben Schepers.jpg
Ben Schepers Projectmanager

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ben Schepers via +31 43 387 39 00.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Virtuele toer op locatie!

Actueel

Met het blote oog is er in Sjtadshaof nog niet veel te zien. Wat gras, hier en daar een struik en de hoge bomen aan de rand....

In Sjtadshaof te Roermond komen al je woonwensen uit!

Actueel

Hou je niet van kiezen? Bijvoorbeeld tussen lekker rustig wonen, en overal dicht in de buurt zitten? Want je wilt natuurlijk...

+