Bekijk hier de laatste woningen van Puerto Verde te Geleen. Wees er snel bij! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Bekijk hier de laatste woningen van Puerto Verde te Geleen. Wees er snel bij!

Bekijk hier de laatste woningen van Puerto Verde te Geleen. Wees er snel bij!

Actueel

In het plan van de 11 woningen Puerto Verde Geleen zijn nog maar 2 woningen te koop. De woningen zijn casco gereed en kunnen op basis van de koperswensen op korte termijn worden afgebouwd. Op onze facebook pagina zie je van het plan een kleine virtual reality tour zo kijk je alvast binnen bij een van de 2 resterende woningen! Benieuwd naar de rest van de woning? Maak een afspraak met  Tijs Hillen Makelaardij of Ruijters Makelaardij of loop bij Ruijters Makelaardij kantoor Sittard binnen om de woning te bezichtigen via de VR-bril.

 

De locatie heeft veel kwaliteit vanwege z’n ligging aan de boomrijke Dr. Nolenslaan, de Dr. Poelsstraat en de nabijheid van het prachtige Fortunapark. Deze ruime eengezinswoningen liggen nabij het stadshart van Geleen. Kortom: wonen in alle rust en toch midden in de stad met alle voorzieningen en winkels op loopafstand. Het is er heerlijk wonen!

 

Voor meer informatie bekijk onderstaand onze brochure of neem contact op met

 

+