BOUW BOSSERHOFSVELD GESTART - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws BOUW BOSSERHOFSVELD GESTART

BOUW BOSSERHOFSVELD GESTART

Actueel

Woensdag 22 augustus gaf wethouder Tim Snijckers van de gemeente Maasgouw het officiële startsein voor de bouw van de eerste 20 projectmatige woningen in het plan Bosserhofsveld te Maasbracht. Onder veel belangstelling van de toekomstige bewoners en andere projectbetrokkenen heeft de wethouder een start gemaakt met het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij één van de woningen. Aansluitend is er onder het genot van een hapje en een drankje geproost op een voorspoedige bouw.

Foto 1 - Bosserhofsveld Maasbracht.jpg

Over Bosserhofsveld

Het woningbouwplan Bosserhofsveld is gelegen aan de zuidkant van Maasbracht en bestaat uit 26 projectmatige woningen en 22 bouwkavels welke worden uitgegeven door de gemeente Maasgouw. De ontwikkelcombinatie Jongen-Meulen Grondparticipaties VOF (VolkerWessels) en Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. ontwikkelt hier 26 koopwoningen variërend van starterswoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen en levensloopbestendige bastionwoningen in een landelijke omgeving naar een ontwerp van Wauben Architects.

De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijven Jongen en worden naar verwachting begin 2019 opgeleverd. De woningen liggen direct aan de dorpsrand. Rustig wonen in het groen op een steenworp afstand van het centrum en de haven maakt deze plek tot een unieke locatie.

Nog slechts 2 woningen te koop

Momenteel worden ook de voorbereidingen getroffen voor de bouw van de laatste 6 vrijstaand geschakelde woningen in dit mooie landelijke plan met een bijzonder uitzicht. Hiervan zijn er nog twee beschikbaar.

 

Wie op de hoogte wil worden gehouden kan zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief op de website www.bosserhofsveld.nl

+