Een perfecte samenwerking met een Top resultaat bij Diepengaerde Valkenburg! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Een perfecte samenwerking met een Top resultaat bij Diepengaerde Valkenburg!

Een perfecte samenwerking met een Top resultaat bij Diepengaerde Valkenburg!

Actueel

Dat is wat er gebeurt als er met 3 fantastische partijen - Chapeau Magazine, Rousseau en X-Treme Creations - wordt gewerkt aan een project. Jongen Projectontwikkeling vierde op dinsdag 28 februari 2018 het begin van de derde en tevens laatste bouwfase van de appartementen in het plan Diepengaerde te Valkenburg en dit was een groot succes.

 

 

1b.JPG

Uit handen van Dhr. Chelly Poolmans ontvingen de projectmanager Hugo Krewinkel en zijn collega Mandy Veltstra – Smeets een van de eerste exemplaren van de nieuwste editie van Chapeau Magazine. Wilt u graag het artikel lezen, klik dan op de link: https://www.chapeaumagazine.com/nl/headlines/2018/03/plan-diepengaerde-nadert-zijn-voltooiing/

 

Rousseau Chocolade verzorgde de tractatie op deze dag. Bonbons speciaal gemaakt met het logo van Jongen Projectontwikkeling, net zo mooi alsook lekker.

 

X-Treme Creations heeft de aankleding verzorgd in de vorm van een giant mobile billbord waarop de nieuwe bewoners werden gefeliciteerd met hun nieuwe appartement en werden bedankt voor hun vertrouwen.

+