Een terugblik op 2018 in de laatste dagen van dit jaar! - Jongen Projectontwikkeling
HomeOver onsNieuws Een terugblik op 2018 in de laatste dagen van dit jaar!

Een terugblik op 2018 in de laatste dagen van dit jaar!

Actueel

Voor Jongen Projectontwikkeling B.V. is 2018 een bijzonder mooi en dynamisch jaar geweest. We mochten veel nieuwe klanten en volgers via onze social media kanalen verwelkomen. In de laatste dagen van dit jaar blikken wij graag kort met u terug.

Als Jongen Projectontwikkeling durven we te dromen en maken we graag dat wat onmogelijk lijkt tóch mogelijk. We verbreden onze horizon, voor onze klanten en partners. We zijn trots op wat we al bereikt hebben. Uw waardering zien wij onder andere terug in alle nieuwe en bestaande volgers, reacties, likes en shares! Bedankt voor jullie betrokkenheid. We laten u in deze terugblik een uitdagende selectie zien uit onze reeds ontwikkelde projecten, maar ook de ontwikkelingen die eraan zitten te komen:

overvieuwfoto 1.jpg

Diepengaerde Valkenburg

In het 2e kwartaal van 2018 zijn we gestart met de werkzaamheden van het 5e en laatste wooncomplex in Diepengaerde. We ontwikkelden het hele gebied inclusief park, parkeerplaats, toegangswegen, wandelpaden, een nieuwe brug en groenvoorzieningen. Met de start bouw van de laatste woontoren nadert dit plan zijn voltooiing en is Diepengaerde definitief op de kaart gezet! Het is een uniek plan in overweldigende rust, maar toch slechts op enkele minuten van het bruisende, bourgondische centrum van Valkenburg.

 

 

IMG_0649 (002).jpg

Centrumplan Brunssum

De vervolgfase van Centrumplan Brunssum is het nieuwste deel van het winkelcentrum. In een eerdere fase van het Centrumplan ligt de inmiddels geopende Albert Heijn eveneens als de bovengelegen nieuwbouwappartementen. De unieke en fraaie architectuur komt helemaal tot z'n recht in dit gebouw. De aangelegen nieuwe winkelunits gelegen aan ditzelfde, eveneens compleet vernieuwde fraaie ontmoetingsplein zijn momenteel in aanbouw. Onder andere Rousseau Chocolade en Bakkerij Voncken vestigen zich in dit nieuwbouwplan dat reeds gestart is:

’ Paul Diepstraten: ‘Dit wordt onze 19de vestiging. We hadden meteen een goed gevoel bij deze plek, ik kom hier vaak en de Albert Heijn die zich hier gevestigd heeft trekt veel klanten. Een goede loop en gratis parkeren. Dat maakt de keuze gemakkelijker.’ Guido Rousseau vult aan: ‘We zijn echt samen gaan werken aan de meest ideale invulling. Op een prettige, persoonlijke manier. We gaan een sfeervolle zaak met een warme uitstraling neer zetten voor de regio Brunssum en vormen hiermee een mooie aanvulling. Wij hebben er zin in.’

8664.jpg

IBIS Hotel Stein

“De opening van ibis budget Stein Maastricht vormt de eerste mijlpaal in de ontwikkeling en realisatie van het Leisure deel van “Poort van Stein”, maar ook in de doorontwikkeling van het hele gebied.

 

Want deze gebiedsontwikkeling biedt volop kansen. Kansen voor ondernemers, inwoners en recreanten, maar óók voor natuur en cultuurhistorie. En daarmee krijgt deze locatie de erkenning die het verdient.” aldus burgemeester Marion Leurs -Mordang.

 

In het voormalige kantoorgebouw van Macintosch Stein bevond zich een uniek glas in lood kunstwerk van Henri Schoonbrood (3 x 5 m), genaamd Limburgse Ambachten. Dit bijzondere kunstwerk is door Jongen Projectontwikkeling geschonken aan het Elsmuseum, waar het op 29 november een bijzondere heronthulling heeft plaatsgevonden.

NOM keur.jpeg

NOM Keur voor MorgenWonen.

Naast het BREEAM-NL duurzaamheidscertificaat voor MIJN Zorgcentrum Brunssum werd dit jaar op de PROVADA door Dhr. Leen van Dijkevoorzitter van de vereniging Stroomversnelling, het NOMkeur aan Dhr. Marinus den Harder, directeur van VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling overhandigd. Het NOM Keur garandeert de voorspelbare energieprestaties en de hoge kwaliteit die horen bij een Nul op de Meter woning. De garantie is gebaseerd op de technische specificaties, kwaliteitsborging, documentatie, prestatiemetingen en ervaringen van de eindgebruikers. 

IMG-20180908-WA0048.jpg

Donatie bijelkaar gefietst voor Stichting Wensulance!

Wauw, trots! We zetten ons ook persoonlijk in voor goede doelen. Zo heeft het team van Jongen Projectontwikkeling in september gefietst voor Stichting Wensulance tijdens de Volta Tour de Kirchroa! Er is een totaalbedrag van € 2310,- euro bijelkaar gefietst. De gift is op het evenement overhandigd aan de Stichting Wensulance. Het geld zal worden gebruikt voor het aanschaffen van een nieuwe ambulance. Super gedaan collega's Roger Drummen, Hugo Krewinkel en Guido Gabriel!

CM.JPG

Centro Meta

Wonen in hartje Kerkrade, in een appartement of huis dat precies past bij jouw woonbehoeften. Dat ziet er nu nóg beter uit. Want Centro Meta heeft een nieuw, gerestyled ontwerp. De ideale woning? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom ontwikkelen we in Centro Meta verschillende types voor verschillende woonwensen.

 

Hoe woon jij het liefst? Gelijkvloers, in een appartement vol licht en ruimte? Of liever ook een beetje buiten, in een sfeervolle tussen- of hoekwoning met een ruime tuin? Ga je voor levensloopbestendig, in een patiowoning met slaap- en badkamers op de begane grond én op de eerste etage? Of kies je voor lekker royaal, in een vrijstaande woning? In Centro Meta woon je precies zoals jij dat wil.

Niet alle projecten kunnen we hier de revue laten passeren, daarvoor verwijzen wij u graag naar onze website waar alle actuele informatie voorhanden is. Kijk bijvoorbeeld eens op onze nieuwe pagina's In ontwikkeling en Beleggersobjecten welke in het nieuwe jaar nog meer uitgebreid zullen worden.

 

Wij willen iedereen waar we het afgelopen jaar mee hebben mogen samenwerken bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een krachtig en succesvol 2019.

 

Het team van Jongen Projectontwikkeling wenst u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

Van 24 december 2018 tot en met 4 januari 2019 zijn wij gesloten wegens Kerstvakantie

+