Eerste officiële handtekeningen gezet in Ligne! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Eerste officiële handtekeningen gezet in Ligne!

Eerste officiële handtekeningen gezet in Ligne!

Actueel

Maandagmiddag 14 maart 2016 tekenden Olaf van Nugteren namens Zuyd Hogeschool, ondernemer Koen van Beek van Coffee Mundo, directeur Tom de Rooij van Cultuurbedrijf De Domijnen en Carlo Külter van Bouwontwikkeling Jongen B.V. de eerste huurcontracten in Ligne.

De hoek Wolf en Hertzdahlstraat en het plein Ligne, daar opent Coffee Mundo binnenkort de deuren.

 

De komst van Cultuurbedrijf De Domijnen en van Zuyd Hogeschool was al bij de start van de bouw van Ligne bekend. Op dat moment was er nog geen vierkante meter winkelruimte verhuurd. Koen van Beek is nu de eerste ondernemer die de stap naar Ligne zet. Een paar jaar geleden opende hij tegenover V&D op de hoek van de Markt coffeebar Coffee Mundo. In april gaat hij aan de slag met de inrichting van zijn nieuwe zaak in Ligne, die twee winkelunits omvat.

 

De keuze voor Ligne was voor hem niet zo moeilijk. Niet alleen omdat hij als Sittardse ondernemer de komst van Ligne een mooie ontwikkeling voor de stad vindt, maar ook omdat er in een gebied waar zoveel verschillende functies bij elkaar komen – wonen, kantoren, onderwijs, zorg, kunst- en cultuur, winkelen, filmhuis – natuurlijk ook voor een coffeebar een mooie functie is weggelegd.

Qua ligging had Van Beek, omdat hij de eerste ondernemer is die zijn intrek in Ligne gaat nemen, keuze genoeg.

 

+