Energiezuinigheid leeft onder de kopers van Schrames! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Energiezuinigheid leeft onder de kopers van Schrames!

Energiezuinigheid leeft onder de kopers van Schrames!

Actueel

Makelaar Maikel Wennekers: 'energiezuinigheid leeft onder kopers Schrames'

 

Er is veel belangstelling voor nieuwbouwproject Schrames, zegt Maikel Wennekers van Bouten makelaardij. Van de meeste woningtypes zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar.

 

Een flink aantal woningen in Schrames ging vlak voor de zomervakantie in de verkoop. Makelaar Maikel Wennekers kreeg het meteen druk. "Het project zó populair", zegt hij. "Dat het woningtype Boskoop en ook de woningen Bongerd-Zuid al zijn uitverkocht. Van de andere woningtypes zijn nog enkele exemplaren te koop." Verbaasd over het succes is de makelaar niet. "Schrames ligt op een heel mooie locatie. Tussen de dorpskernen van Panningen en Helden, en je kijkt uit over het landelijk gebied."

 

Lage energiekosten

"Ook een sterk punt is de duurzaamheid van de woningen. De hoogwaardige isolatie, zeker in combinatie met zonnepanelen, zorgt voor heel lage energiekosten. Vooral de woningen die volgens het PlusWonen-concept worden gebouwd, met geprefabriceerde delen, zijn bijzonder energiezuinig. We merken dat dat erg leeft onder kopers."

 

Vormgeven van je woonwensen

Afgaand op de kopers en belangstellenden die Wennekers heeft gesproken, weet hij zeker dat Schrames een heel gemêleerde buurt gaat worden. "Het zijn allerlei verschillende mensen: starters, jonge stelletjes, ouderen, alleenstaanden, gezinnen met kinderen. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om de woningen naar eigen smaak af te laten werken en in te delen. Voor de PlusWonen-woningen zijn er een aantal keuzemogelijkheden uitgewerkt met tekeningen en prijzen. Bij de traditioneel gebouwde woningen zijn er ook een aantal opties uitgewerkt, maar daarbij kun je nog veel verder gaan in het zelf vormgeven van je woonwensen. Bijna niets is te gek!"

 

Benieuwd naar welke woningen nog beschikbaar zijn? Bekijk de woningen.

 

+