Feestelijke opening 1e fase Diepengaerde Valkenburg! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Feestelijke opening 1e fase Diepengaerde Valkenburg!

Feestelijke opening 1e fase Diepengaerde Valkenburg!

Actueel

Met het doorknippen van het lint op de door Bouwontwikkeling Jongen (VolkerWessels) nieuw geplaatste brug over de Geul is de eerste fase van plan Diepengaerde officieel geopend. De feestelijke handeling werd verricht door burgemeester Eurlings en wethouder Carlo Vankan van Gemeente Valkenburg aan de Geul en Carlo Külter, directeur van Bouwontwikkeling Jongen BV.

Onder luid applaus van de nieuwe bewoners, de partners die bij hebben gedragen aan de realisatie en de omwonenden van het plan werd Diepengaerde hiermee officieel geopend.

 

Deze eerste fase van Diepengaerde bestaat uit twee kleinschalige appartementencomplexen gelegen in een nieuw aangelegd park, direct aan de oever van de Geul. Er zijn nieuwe wandelpaden, parkeergelegenheid voor bezoekers en een nieuwe brug over de Geul.

De verwachting is dat de start bouw van de tweede fase tegen het eind van dit jaar zal plaatsvinden.

 

Diepengaerde is een schitterende en rustige woonlocatie in het groen, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Valkenburg. De appartementen zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking met een esthetische kwaliteit.

+