Feestelijke opening MIJN Centrum voor Medische Zorg Brunssum - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Feestelijke opening MIJN Centrum voor Medische Zorg Brunssum

Feestelijke opening MIJN Centrum voor Medische Zorg Brunssum

Actueel

Met het onthullen van de reflectieve zuil met de naamgeving, is MIJN centrum voor Medische Zorg officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Luc Winants, wethouder Haico Offermans en enkele andere wethouders, gedeputeerde Eric Geurts, bestuurders van Zuyderland, Mondriaan, Meander en zorgaanbieders die in het centrum gevestigd zijn.


MIJN Centrum voor Medische Zorg is gebouwd door Bouwontwikkeling Jongen (VolkerWessels).

Het medisch centrum aan de Prins Hendriklaan huisvest meer dan twaalf verschillende zorgaanbieders, die zowel eerste als tweede lijns zorg aanbieden. Het gaat om huisartsen, apotheek, fysiotherapeut, verloskundige praktijk, ergotherapie, psychologenpraktijk, logopedie, winkel voor hulpmiddelen, orthopedie, hoortechniek een diagnostische afdeling van het ziekenhuis en een thuiszorgorganisatie.

 

MIJN Centrum voor Medische Zorg is uniek omdat in dit gebouw zeer uiteenlopende zorgaanbieders onder een dak zijn samen gebracht. Goede parkeerfaciliteiten completeren het geheel en ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Ook aan horeca voor medewerkers en zorggebruikers is gedacht. Verder zijn er vergaderfaciliteiten.

+