Franciscus Quartier: 21 nieuwe woningen in Haelen opgeleverd - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Franciscus Quartier: 21 nieuwe woningen in Haelen opgeleverd

Franciscus Quartier: 21 nieuwe woningen in Haelen opgeleverd

Actueel

De hoek Bernhardstraat en Irenestraat in Haelen heeft een ware metamorfose ondergaan. Op de plek van de voormalige Franciscusschool staan nu 6 eengezinswoningen en een woongebouw met 15 appartementen. Allen in de huur. Het nieuwbouwproject heeft de naam Franciscus Quartier gekregen en is ontwikkeld door Herontwikkeling Haelen-Horn B.V.

PWIJ20180228-0393.jpg
Wethouder Dhr. A. Walraven van Gemeente Leudal en Dhr. H, Lardinois van Wonen Zuid

Samenwerkingsverband

Herontwikkeling Haelen-Horn B.V. is een samenwerkingsverband tussen Wonen Zuid en Jongen Projectontwikkeling (VolkerWessels). Beiden zijn geen onbekenden in het groene Leudal. De komende jaren gaan ze nog meer projecten realiseren. Zowel in Haelen als in Horn.

 

Met dit project komen we tegemoet aan de behoefte aan huurwoningen in de kern van Haelen, op loopafstand van alle voorzieningen. Wonen Zuid zorgt voor het beheer en verhuur van de woningen. De woningen zijn allemaal verhuurd.

 

 

PWIJ20180228-0364.jpg

Verschillende woningtypes

Er zijn verschillende woningtypes. Zo is er voor ieder wat wils in dit project. Er zijn 3 verschillende types appartementen. Variërend van riante appartementen met drie slaapkamers tot appartementen voor starters. Daarnaast bestaat het project uit 6 eengezinswoningen.

 

Energiezuinig

Ze hebben energielabel A++ waardoor ze zeer energiezuinig zijn. Op de eengezinswoningen liggen zonnepanelen voor het elektriciteitsverbruik van de woningen. En ook op het appartementengebouw liggen zonnepanelen. Deze zorgen voor de stroomvoorziening van de algemene ruimten.

+