Geef jezelf de ruimte en kies voor Startebos Meijel Fase 3? - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Geef jezelf de ruimte en kies voor Startebos Meijel Fase 3?

Geef jezelf de ruimte en kies voor Startebos Meijel Fase 3?

Actueel

Startebos heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een geliefd stukje Meijel! In fase 3 zijn verschillende types koopwoningen en vrij te bebouwen kavels beschikbaar.

MEIJEL ALG 2.JPG

Geef jezelf de ruimte en kies voor Startebos in Meijel. Hier aan de rand van de Peel gaat de groene omgeving bijna naadloos over in het dorp. Hier woon je in harmonie met de natuur en met jezelf, je kunt hier kiezen voor zoveel plek om je heen en toch alle voorzieningen in de buurt met een uitstekende bereikbaarheid.

 

Op woensdag 5 juli a.s van 19.00 uur tot 21.00 uur is de start verkoop en infoavond bij De Heere van Meijel. Hier kom je alles te weten over de derde fase van Startebos!

 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en de winactie zoals hieronder beschreven en volg ons op Facebook of de projectwebsite Startebos-Meijel!

MEIJEL FOTO.JPG

Doe mee en WIN!

Ga jij gratis in het dorp uit eten!

 

Wat is voor jou dé reden om in Meijel te wonen? Laat het ons weten op de Facebook-pagina.

 

Woon jij ook nergens liever dan in Meijel? Laat iedereen weten waarom jij zo graag in Meijel woont  en wie weet ga jij gratis in het dorp uit eten. Deel je verhaal en/of foto op de Facebook-pagina van Startebos. Like de pagina en tag je bericht met #woneninmeijel

Vergeet je ook niet hier in te schrijven voor de infoavond bij De Heere van Meijel op woensdag 5 juli a.s van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze avond worden namelijk de 4 WINNAARS bekend gemaakt.

MEIJEL ALG.JPG

Interview!

“De locatie is gewoon zó mooi, dat vind je nergens.”

Heimwee naar Startebos

Na de zomer verhuizen Sharon (29) en Jaap (31) naar Startebos. Voor de tweede keer alweer, want ze woonden eerder al zes jaar aan de Groeneveld. Lees hier hun verhaal......

 

 

+