Heerlijk wonen in Geleen, schrijf je in voor de exclusieve pre-rent! - Jongen Projectontwikkeling
HomeOver onsNieuws Heerlijk wonen in Geleen, schrijf je in voor de exclusieve pre-rent!

Heerlijk wonen in Geleen, schrijf je in voor de exclusieve pre-rent!

Actueel

 

Aan de rand van het Limburgse Geleen komen 44 nieuwe eengezinswoningen. Deze huurwoningen blinken uit in de mate van afwerking en zijn daarmee woonklaar op het moment dat jij de sleutel krijgt. En met woonklaar bedoelen we ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, alsook de plafonds op de begane grond en de eerste verdieping. Op deze etages wordt bovendien ook een schitterende pvc-vloer gelegd. Kortom: de woningen zijn zó compleet bij oplevering dat je meteen kunt verhuizen.

 

1.jpg

De woningen van MorgenWonen Geleen kennen vier verschillende types, een twee-onder-een-kapwoning, een hoekwoning, een hoekwoning met een dwarskap en de tussenwoning. De oppervlaktes variëren van circa 125 m² tot 130 m². 

 

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten, waarna we zullen starten met de zogenaamde pre-rent. Deze exclusieve en online pre-rent biedt jou straks als geïnteresseerde voorrang op de verhuur en is exclusief voor diegene die zich vroegtijdig hebben ingeschreven. Dus, waar wacht je nog op?

 

Wij je uitgebreide informatie over deze compleet afgewerkte en woonklare woningen, kijk dan op de site van MorgenWonen in Geleen!

 

 

Gerelateerde informatie

+