Heerlijk wonen in Roermond, dat kan! Bekijk snel deze 4 fraaie luxe woningen! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Heerlijk wonen in Roermond, dat kan! Bekijk snel deze 4 fraaie luxe woningen!

Heerlijk wonen in Roermond, dat kan! Bekijk snel deze 4 fraaie luxe woningen!

Actueel

HEERLIJK WONEN IN ASENRAY

Asenray maakt deel uit van Roermond. Deze sfeervolle stad aan Maas, Roer en Swalm kent een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Bovendien ligt Roermond zeer centraal in de Euregio met zowel Duitsland als België op nog geen 15 kilometer afstand

Kenmerkend zijn het gezellige karakter van de binnen¬stad met onder andere Theaterhotel De Oranjerie en zijn monumentale panden en musea. Daarbij biedt de stad een uitgebreid winkelaanbod met het Designer Outlet, het Retailpark en de Huis- en Tuinboulevard.

Rondom Roermond ligt een uitgestrekte groene gordel, waarin het prachtig wandelen en fietsen is. Het bekende Pieterpad loopt door deze omgeving. Daarnaast doorkruist ook het streekpad Maas-Schwalm-Nettepad de gemeente. De Maasplassen, een uitgestrekt gebied van wel 3000 hectare groot, geeft tevens de ruimte voor waterrecreatie. Natuurgebieden als het nationaal park De Meinweg, het Leudal, de Beegderheide en de rivierdalen van de Roer en Swalm bieden een rijke variatie aan bos, heide, vennen en weidevelden.

Wonen in Asenray is genieten van rust en ruimte, én profiteren van alle faciliteiten in en rondom het bruisende Roermond.

Verkopende partij:
Jack Frenken Makelaardij ROERMOND
0475 335 225
of
Van Cromvoirt Makelaardij ROERMOND
0475 33 35 33

 

Bekijk ook ons actueel aanbod.

Bekijk onderstaand onze brochure.

+