Hoe wil jij wonen? Kies je eigen stijl! Schrames te Helden - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Hoe wil jij wonen? Kies je eigen stijl! Schrames te Helden

Hoe wil jij wonen? Kies je eigen stijl! Schrames te Helden

Actueel

Schrames wordt een groene en levendige buurt.

 

Er wordt al lang over gesproken, maar nu gaat het dan echt gebeuren: Schrames wordt een nieuwe, groene buurt aan de rand van Helden met een ontwikkeling en realisatie van nog ca. 100 woningen. Welke woningtypes in Schrames worden gebouwd, hangt af van de voorkeuren van de toekomstige bewoners. 

 

Wonen in Schrames is kiezen voor jouw eigen manier van leven. Bij de ontwikkeling van Schrames luisteren we naar jouw wensen. Op de tijdelijke web-pagina www.schrames.nl wordt een tipje van de sluier gelicht over het toekomstige plan. Hier kun je deel nemen aan een korte enquête waarin je helemaal zelf bepaalt hoe jij wilt wonen en maak je kans op een dinerbon te waarde van € 100,-. De keuze is aan jou!

 

Woon jij graag in een twee-onder-een-kap-woning? Liever in een rij- of hoekwoning? Of is jouw droomhuis juist geheel vrijstaand of een patiowoning? En ga je dan voor een landelijk ontwerp? Of hou je meer van moderne architectuur? Je kunt zelfs kiezen voor een duurzame woning met een bouwtijd van slechts enkele weken.

 

Het is een woonwijk voor jong en oud, men kan er rustig en veilig wonen en spelen. Met aan de ene kant het boerenland en de natuur, en aan de andere kant het dorp met zijn voorzieningen zoals scholen en winkels. Je kunt er straks heerlijk wandelen langs lommerrijke lanen, in het sfeervolle park en langs de vijver aan de noordkant van de wijk. Lekker genieten dus van het buitenleven De wijk is verkeersluw omdat alleen bestemmingsverkeer aanwezig is. Vanuit Helden ben je in 10 minuten op de autosnelweg richting Eindhoven, Nijmegen of Duitsland. Weert en Roermond zijn binnen een half uur bereikbaar. Hierdoor kunt je wonen in een
landelijke omgeving met een snelle woon-werk verbinding naar de grote steden.

 

Blijf op de hoogte van dit plan via onze facebook site Schrames Helden

 

In Schrames voel je je meteen helemaal thuis.

 

 

 

 

 

 

+