Huybenhof: 16 nieuwe woningen in Horn opgeleverd - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Huybenhof: 16 nieuwe woningen in Horn opgeleverd

Huybenhof: 16 nieuwe woningen in Horn opgeleverd

Actueel

Het Schoolpad in het historische hart van Horn heeft een ware metamorfose ondergaan. Door de nieuwbouw van 9 patiowoningen en 7 gezinswoningen is er een kleinschalig hofje ontstaan op de voormalige Rooswinkellocatie. Het project heeft de naam Huybenhof gekregen en is ontwikkeld door Herontwikkeling Haelen-Horn B.V.

Samenwerkingsverband

Herontwikkeling Haelen-Horn B.V. is een samenwerkingsverband tussen Wonen Zuid en Jongen Projectontwikkeling (VolkerWessels). Beiden zijn geen onbekenden in het groene Leudal. De komende jaren gaan ze nog meer projecten realiseren. Zowel in Haelen als in Horn.

csm_PWIJ20180410-0658_1c05076389.jpg

Twee fases

Het project Huybenhof bestaat uit twee fases. De eerste fase is in 2010 opgeleverd en bestaat uit 10 zorgwoningen voor Stichting Dichterbij. Door de economische recessie heeft de tweede fase iets langer op zich laten wachten, maar is nu toch ook gerealiseerd.

 

Verschillende woningtypes

De tweede fase bestaat uit 9 patiowoningen en 7 gezinswoningen. Het gros met 3 slaapkamers. Met dit project komen we tegemoet aan de behoefte aan huurwoningen in de kern van Horn. Op loopafstand van alle voorzieningen. Wonen Zuid zorgt voor het beheer en verhuur van de woningen. De woningen zijn allemaal verhuurd.

Energiezuinig

De woningen hebben allen energielabel A++ en zijn daarmee zeer energiezuinig. Tevens zijn de woningen voorzien van zonnepanelen.

Hiermee krijgen de nieuwe bewoners niet alleen een mooi en comfortabel huis. Ze besparen hierdoor ook op hun energiekosten.

+