Kloosterpark Bleijerheide, 8 schitterende tweekappers en nog maar 3 bouwkavels! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Kloosterpark Bleijerheide, 8 schitterende tweekappers en nog maar 3 bouwkavels!

Kloosterpark Bleijerheide, 8 schitterende tweekappers en nog maar 3 bouwkavels!

Actueel

Op een idyllische plek rondom het voormalige klooster komt dit schitterende plan tot leven.

 

In Bleijerheide een wijk gelegen in Kerkrade -Oost nabij de Duitse grens worden deze 8 ruime comfortabele tweekappers gebouwd met mogelijkheid tot realisatie garage, uitbouw en nog veel meer. Hierdoor is het mogelijk om de woning persoonlijk te maken. Met andere woorden: werken met een vooraf ontwikkeld maatwerk per klant.


Bereikbaar voor starters die er hun leven willen opbouwen, ideaal voor gezinnen met kinderen door de groenplaatsen en speelplekken die in het plan zijn opgenomen en vanuit de woning goed zichtbaar zijn en voor levensgenieters op leeftijd die stilletjes aan meer van hun vrije tijd willen genieten. De gehele wijk zal een 30 kilometerzone worden en er is met zorg gekeken naar veilige en voldoende parkeervoorzieningen. Verder is er rekening gehouden met de landelijke, historische en culturele elementen van de omgeving.

 

Bleijerheide grenst in het noorden aan de buurt Nulland. In het oosten bevindt zich Straß, een stadsdeel van Herzogenrath. In het zuidwesten en westen bevindt zich overwegend landelijk gebied. Het is een ideale combinatie van rustig en groen wonen in een levendige sociale gemeenschap met diverse voorzieningen op korte afstand.

 

De woningen worden gebouwd middels het slimme en duurzame bouwconcept van VolkerWessels ‘Pluswonen’, efficiënt, betaalbaar, kwalitatief. Maar vooral verrassend veelzijdig. En zeker niet onbelangrijk: gebouwd met respect voor het milieu en oog voor de toekomst.

 

Verder zijn er in deze wijk ook nog 5 bouwkavels te koop waarvan er reeds 2 zijn verkocht. Dus als je interesse hebt in dit plan wees er dan snel bij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopende partijen:

 

A New Home Makelaardij KERKRADE

045 571 60 26 

Website

Facebook

Of

Ruijters Makelaardij HEERLEN

045 573 11 11

Website

Facebook

Klik op het pdf bestand om de brochure van de 8 woningen in te kijken.

Klik op de pdf bestanden om de situatie tekening en de 3 beschikbare bouwkavels te zien.

+