Ligne te Sittard is dé locatie voor het LWV event! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Ligne te Sittard is dé locatie voor het LWV event!

Ligne te Sittard is dé locatie voor het LWV event!

Actueel

Afgelopen woensdag 28 juni was de ledenbijeenkomst “Limburg Happening” van de Limburgse Werkgevers Vereniging bij ons op locatie Ligne in Sittard. De LWV brengt mensen bij elkaar, vertegenwoordigt de Limburgse ondernemers en behartigt hun belangen.Er waren bij dit event plusminus 400 personen aanwezig. Bekijk onderstaand het filmpje van EMG Event architect over deze happening!

 

Knipsel.JPG

De opmars van robots is niet te stuiten, reden genoeg om hier een thema van te maken tijdens de Limburg Happening op 28 juni in Sittard.

 

De eerste ronde winnaars van de verkiezing rondom de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg zijn bekend gemaakt. 20 bedrijven uit de categorie mkb- en groot-bedrijf hebben deze nominatie gekregen.

 

Als belangenbehartiger en spreekbuis van Ondernemend Limburg springt de LWV voortdurend in de bres voor het Limburgse bedrijfsleven. Daarnaast is de LWV een actieve vereniging en vinden er onder de LWV-vlag vele activiteiten plaats. Leden ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten, delen kennis en ervaring en kunnen profiteren van diensten die de LWV biedt.

+