Met een terugblik op 2017 wensen wij iedereen fijne feestdagen! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Met een terugblik op 2017 wensen wij iedereen fijne feestdagen!

Met een terugblik op 2017 wensen wij iedereen fijne feestdagen!

Actueel

Voor Jongen Projectontwikkeling B.V. is 2017 een bijzonder mooi jaar geweest. Zo hebben we nieuwe klanten en veel volgers via onze social media kanalen mogen verwelkomen. In de laatste dagen van dit jaar blikken wij graag kort met u terug.

kerst compilatie.jpg

Nieuwe naam

Zo hebben we medio 2017 een naamswijziging doorgevoerd en dit feestelijk gevierd op het Preuvenemint te Maastricht!

 

Een nieuwe naam en een nieuwe stijl maar met dezelfde betrouwbare kwaliteit en service die al jaren wordt geleverd. Als Jongen Projectontwikkeling durven we te dromen en maken we graag dat wat onmogelijk lijkt tóch mogelijk. We verbreden onze horizon, voor onze klanten en partners. We zijn trots op wat we al bereikt hebben. Uw waardering zien wij onder andere terug in alle nieuwe en bestaande volgers, reacties, likes en shares!

 

 

Inspirerende projecten

Een uitdagende selectie uit onze ontwikkelde projecten:

Het medisch centrum aan de Prins Hendriklaan is met zorg ontwikkeld en huisvest meer dan twaalf verschillende zorgaanbieders, die zowel eerste als tweede lijns zorg aanbieden. Het gaat om Zuyderland Medisch Centrum, huisartsen, apotheek, fysiotherapeut, verloskundige praktijk, ergotherapie, psychologenpraktijk, logopedie, winkel voor hulpmiddelen, orthopedie, hoortechniek een diagnostische afdeling van het ziekenhuis en een thuiszorgorganisatie.

Trots! Beloond met een drie sterren BREEAM-NL Certificaat

Mijn, centrum voor medische zorg is beloond met het BREEAM-NL duurzaamheidscertificaat. Directeur Dhr. Carlo Külter heeft dit tijdens de vastgoedbeurs PROVADA 2017 in de Amsterdamse RAI ontvangen van Dhr. Jan Kadijk van de Dutch Green Building Council (DGBC). BREEAM-NL Nieuwbouw is een beoordelingsmethode om de duurzaamheid van nieuwe bouwwerken en renovaties te bepalen. BREEAM-NL Nieuwbouw kijkt naar de energieprestaties van een pand, maar ook naar landgebruik, ecologie, het bouwproces, watergebruik, afval, vervuiling, transport, materialen, gezondheid en comfort. De score wordt uitgedrukt in sterren, van één tot en met vijf.

De nieuwe ontmoetingsplek van Sittard, waar cultuur, wonen, winkelen, studeren, eten en drinken bij elkaar komen. Hier vindt je de Zuyd Hogeschool, bibliotheek De Domijnen, filmzalen en collegezalen van De Domijnen, museum van De Domijnen, openbare fietsenstalling, parkeergarage met 384 plekken, zorgeenheden, 12.500 m² commercieel vastgoed en koopwoningen.

In Eijsden is een mooie en gewilde woonwijk met een nieuwe school tot stand gekomen waar veel mensen niet alleen een huis maar ook thuis hebben gevonden. Dat wij dit samen met onze partners hebben kunnen realiseren is iets waar wij zeer trots op zijn.

 

Niet alle projecten kunnen we hier de revue laten passeren, daarvoor verwijzen wij u graag naar onze website waar alle actuele informatie voorhanden is.

 

Wij willen iedereen waar we het afgelopen jaar mee hebben mogen samenwerken bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een krachtig en succesvol 2018.

 

Het team van Jongen Projectontwikkeling wenst u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

Van 23 december 2017 tot en met 3 januari 2018 zijn wij gesloten in verband met de Kerstvakantie

+