Mooie ontwikkelingen in Molenbeek Sittard! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Mooie ontwikkelingen in Molenbeek Sittard!

Mooie ontwikkelingen in Molenbeek Sittard!

Actueel

De wijk Molenbeek in Sittard heeft er nieuwe bewoners bij! Sinds kort zijn de 20 woningen aan de Walstro, Broekmolen en Watermunt bewoond door enthousiaste huurders. VolkerWessels wil positief bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen. Levenskwaliteit gaat over geluk, over welzijn, en daarmee – onder meer – ook over comfortabele en betaalbare woningen. Ook duurzaamheid is hier een onderdeel van, want we kijken hoe we de behoefte van vandaag kunnen ontwikkelen zonder dat de volgende generatie, het milieu of de economie erdoor in de problemen komen.

 

De woningen in Sittard zijn door Bouwontwikkeling Jongen B.V. gerealiseerd met het nieuwbouwconcept MorgenWonen. Onder geconditioneerde omstandigheden werden de woningen geproduceerd op een industrieel platform, waardoor ze vervolgens in een supersnelle bouwtijd geassembleerd zijn. De woningen werden geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwdelen. Het resultaat is duurzame woningen van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en zelfs energienotanul.

 

De woningen in Sittard zijn verhuurd door een belegger. Deze belegger heeft met MorgenWonen eindelijk grip op het totale proces van ontwikkelen, financieren, organiseren, realiseren en beheren. MorgenWonen maakt gebruik van duurzame materialen, die tijdens de totale levensduur van de woning vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Met als resultaat een zeer lage TCO over de hele levenscyclus. De nul tot minimale energielasten betekenen waardevast wonen, zonder zorgen over de stijgende energieprijzen.

 

Meer informatie over MorgenWonen? Neem dan een kijkje op de site www.morgenwonen.nl

+