Nieuwe vestiging Coop in Ligne te Sittard! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Nieuwe vestiging Coop in Ligne te Sittard!

Nieuwe vestiging Coop in Ligne te Sittard!

Actueel

Vanaf 8 mei 2018 opent Coop een nieuwe vestiging van Coop Vandaag in Ligne. Met de komst van Coop Vandaag wordt opnieuw een belangrijk deel van Ligne ingevuld. In het bijzijn van wethouder Noël Lebens overhandigde Carlo Külter, directeur van Jongen Projectontwikkeling (VolkerWessels), de sleutel aan Maarten Ebben, directeur winkeloperatie bij Coop. Vanaf begin april starten de bouwwerkzaamheden voor de supermarkt inclusief slijterij en keuken. 

Ligne Coop 8770.jpg
Carlo Külter (l) overhandigt met Noël Lebens (m) de sleutel aan Maarten Ebben (r)

Over Coop Vandaag: supermarkt met keuken

Coop Vandaag is dé plek voor de dagelijkse verse maaltijden en gemaksproducten als kant-en-klaar maaltijden voor supermarktprijzen. De nieuwe Coop stadswinkel die in mei haar deuren opent, vormt een centrale plek in het nieuwe stadshart van Sittard.

 

Of je nu dagelijkse boodschappen nodig hebt, graag een complete gezonde maaltijd wilt bereiden of snel en makkelijk wilt eten: er is de hele dag volop keuze en inspirerende variatie die past bij het moment. Van vers belegde broodjes voor het ontbijt, tot kleurrijke salades voor de lunch en verse maaltijden voor in de avond. 

Volgens Maarten Ebben, directeur winkeloperatie bij Coop, is Coop Vandaag het perfecte antwoord op de veranderende wensen van de consument. Maarten: “Mensen hebben het druk, dagritmes veranderen, de traditionele eetmomenten verdwijnen en huishoudens worden steeds kleiner. Mensen willen graag snel, gemakkelijk, vers en gezond eten. Bij Coop Vandaag vind je vers en gemak tegen supermarktprijzen, de hele dag door en tijdens ruime openingsuren. Die combinatie spreekt erg aan en heeft zijn succes in andere steden bewezen. We kijken er naar uit om ook Sittard te verrassen met dit eigentijdse concept.

 

“De komst van Coop Vandaag onderstreept de mogelijkheden van Ligne”, stelt Wethouder Noël Lebens (binnenstedelijke ontwikkeling). “Ligne is gebouwd als ontmoetingscentrum. Met de komst van de Coop wordt een belangrijke functie aan het gebied toegevoegd. Ik feliciteer Jongen Projectontwikkeling met het aantrekken van de Coop en wens de Coop Vandaag veel succes toe.”

 

Jongen Projectontwikkeling is als ontwikkelaar verantwoordelijk voor de verhuur. Carlo Külter, directeur van Jongen Projectontwikkeling, voegt toe: “Wij zijn blij met de aanvulling van de Coop in Ligne. Dit concept voegt weer een nieuwe dimensie toe, welke uitstekend past in de vraag en behoefte van de huidige consument”.

+