icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onthulling laatste woningbouwfase Venlo Q4

Op donderdag 25 juni onthulden wethouder Marij Pollux van de gemeente Venlo en Nadja van Es, directeur van Jongen Projectontwikkeling, op gepaste afstand van elkaar, de naam van de laatste fase van het nieuwbouwplan Q4 te Venlo: Aan de Stadsmuur.

IMG_7207.JPG

De projectnaam van de laatste fase refereert naar de rijke geschiedenis van dit stukje binnenstad: de in de 14e eeuw gebouwde stadsmuren ter bescherming van de inwoners van vestingstad Venlo, waarvan de restanten ondergronds nog steeds aanwezig zijn. Daar verrezen in die tijd pakhuizen waar handelaren hun koopwaar aan de man brachten. Deze ontwikkeling wordt een monument voor de toekomst, er is oog voor de rijke historie met een moderne knipoog. Het grootse en rijke karakter is straks terug te vinden in de architectuur van het nieuwe bouwplan.

Wonen Aan de Stadsmuur kan straks in een van de 25 Kadewoningen en Koopmanshuizen, of in een van de 45 appartementen Bij de Wijnkoper en het Jacobusfront. De woningen zijn zeer ruim vorm gegeven en bieden ruimte voor bijvoorbeeld een atelier, galerie of winkel aan huis. Parkeren wordt voorzien in een ondergrondse parkeerkelder. De woningen worden energiezuinig uitgevoerd en voorzien van een warmtepomp.

Het woningbouwplan Aan de Stadsmuur is gelegen op een uitzonderlijke locatie in de binnenstad van Venlo én aan de Maas. Waar de stad het water raakt, waar levendigheid en vrijheid bij elkaar komen.

Binnenkort start de verkoop van dit unieke woningbouwplan, inschrijven kan nu al via: www.aandestadsmuur.nl

 

#jpo #ruimtevoorgeluk