Presentatie jaarcijfers in teken van meerwaarde en transitie. - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Presentatie jaarcijfers in teken van meerwaarde en transitie.

Presentatie jaarcijfers in teken van meerwaarde en transitie.

Actueel

Met een knipoog naar het bekende televisieprogramma De Wereld Draait Door vond op maandag 4 april in De Ligne te Sittard voor onze medewerkers de presentatie plaats van de jaarcijfers 2015. Het motto van de drukbezochte avond was BJBD! oftewel Bouwbedrijven Jongen Bouwt Door. Het publiek kreeg een schat aan informatie opgediend in de terugblik op 2015, de inspirerende vooruitblik naar 2016 en de aandacht voor het veiligheidsprogramma WAVE!. Tevens was er de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding door het Zuyd Hogeschoolgebouw in aanbouw. De programmaonderdelen werden geserveerd door presentatrice Daan Wierenga - van IJzendoorn, terwijl het ludieke slot in handen was van de Belgische puppeteer Armand Schreurs. Met een flinke scheut humor diende hij de behandelde inhoudelijke kost op als een luchtig en smakelijk toetje.

 

De avond in De Ligne stond naast de toelichting op de resultaten over 2015, vooral in het teken van meerwaarde en het veranderingsproces waar Bouwbedrijven Jongen middenin zit. Directeur Frank Zuthof loodste de aanwezigen als eerste vlot door de inhoud van zijn multimediale presentatie heen. Aansluitend ging hij in gesprek met Bas Sievers, directeur Ontwikkeling en Vastgoed Wonen Limburg en Diederick Barendsz, projectontwikkelaar bij woningcorporatie ZOwonen. Belangrijkste gespreksthema’s waren hoe zij meerwaarde definiëren, welke ontwikkelingen zij herkennen in de woningmarkt en hoe zij aankijken tegen Bouwbedrijven Jongen.

 

Vervolgens was het de beurt aan de kartrekkers van de vijf focusgebieden waarmee we intensief aan de slag zijn. Roger Derrez, Frank Jansen, Peter Soons, Funs Jonkers, Sjoerd Hermans en Glenn Coert kregen van de gespreksleider alle ruimte om toe te lichten waar zij met hun focusgebied staan en lieten zich van hun beste zijde zien in de discussie met de directie.

+