Schrames Helden - Nu in verkoop met maar liefst 5 verschillende woningtypes! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Schrames Helden - Nu in verkoop met maar liefst 5 verschillende woningtypes!

Schrames Helden - Nu in verkoop met maar liefst 5 verschillende woningtypes!

Actueel

Met gepaste trots mogen wij mededelen dat Schrames zeer populair is. Alle 5 types zijn nu in verkoop. Sterker nog, de eerste contracten zijn al getekend en een aantal woningen zijn in optie!

 

Landelijk wonen, aan de rand van Helden! Voor Schrames kies je met je hoofd én je hart. Voor een huis dat helemaal aansluit bij jouw woonwensen. Voor wonen aan de rand van het dorp, in een wijk met volop groen en water. En voor de charmes van landelijk wonen, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Laat je inspireren door het plan en de woningen.

 

4 Unieke Vrijstaande woningen type Boskoop

Kies voor ruimte om je heen, met een vrijstaande woning in traditionele stijl. Een huis dat al net zo bijzonder is als zijn bewoners, want elke woning is uniek. Zowel in de details van het gevelontwerp als door de mogelijkheden om de indeling aan te passen.

 

8 Tweekappers & 1 Vrijstaande woning type Bongerd

Halfvrijstaand wonen, helemaal in je eigen stijl. Elke woning is uniek en kan bovendien verder aan jouw wensen worden aangepast. Dankzij het PlusWonen-concept is jouw woning uiterst duurzaam, met lage energiekosten en een korte bouwtijd.

 

6 Tweekappers type Bonger-Zuid

Halfvrijstaande woningen met vele extra's zoals een extra brede garage en een diepe tuin. De architectuur past perfect in de landelijke omgeving maar is toch eigentijds. Bovendien duurzaam gebouwd volgens PlusWonen, dus met een hele lage energierekening.

 

10 Geschakelde Patio’s type Reinette

Strak, modern en buitengewoon comfortabel. Deze woningen geven je alle vrijheid. Niet alleen met een vrije achterom en een eigen parkeerplaats. Maar vooral om te kiezen voor de indeling die past bij jouw levensstijl. Of je nu levensloopbestendig wil wonen, of een gezin hebt met kinderen.

 

6 Tweekappers type Bongerd-Noord

Woningen met karakter, die qua bouwstijl doen denken aan de jaren '30. Geef jezelf de ruimte, met drie etages royaal woongenot en standaard een eigen garage. En bovendien met volop mogelijkheden om te kiezen voor je eigen indeling of uitbreiding van de leefruimte.

 

Ook nog beschikbaar:

 

7 Riante Bouwkavels

Bouw uw eigen droomwoning op één van deze riante vrije bouwkavels.

 

Wil je er zeker van zijn dat jullie droomhuis of -kavel straks niet al verkocht is? Wees er dan snel bij en kijk op www.schrames.nl voor de beschikbaarheid, of neem contact op met een van de makelaars.

 

Bouten Makelaardij PANNINGEN

077 308 32 22

 

of

 

Intermakelaars PANNINGEN

077 306 71 00

+