Start bouw 2e fase Diepengaerde Valkenburg! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Start bouw 2e fase Diepengaerde Valkenburg!

Start bouw 2e fase Diepengaerde Valkenburg!

Actueel

Na een succesvolle eerste fase is Bouwontwikkeling Jongen (VolkerWessels) begonnen met de bouw van de volgende twee appartementencomplexen bij Diepengaerde. Wethouder Carlo Vankan heeft samen met Carlo Külter, directeur Bouwontwikkeling Jongen, en één van de nieuwe bewoners het feestelijke startschot gegeven voor de bouw.

 

De eerste twee complexen, met het omliggende park en de nieuwe brug over de Geul, zijn in de zomer van 2016 officieel geopend. Hier wordt nu dus een spoedig en passend vervolg aan gegeven.

 

In deze tweede fase worden er wederom twee kleinschalige appartementencomplexen, bestaande uit 8 en 9 appartementen, gebouwd aan de oever van de Geul in Valkenburg. Deze worden naar verwachting voor het einde van dit jaar opgeleverd. Na een zeer voorspoedige verkoop zijn er momenteel nog slechts 3 appartementen beschikbaar, deze zijn wel al geopteerd.

 

Momenteel worden ook de voorbereidingen getroffen voor het laatste appartementencomplex in dit mooie parkachtige plan. Deze laatste beschikbare appartementen worden waarschijnlijk voor de zomer in verkoop gebracht.

+