Start bouw laatste fase Diepengaerde Valkenburg! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Start bouw laatste fase Diepengaerde Valkenburg!

Start bouw laatste fase Diepengaerde Valkenburg!

Actueel

Na twee succesvolle fases gaat Jongen Projectontwikkeling (VolkerWessels) beginnen met de bouw van de derde en tevens laatste fase van de appartementen bij Diepengaerde te Valkenburg. Wethouder Carlo Vankan heeft samen met burgemeester Jan Schrijen en Carlo Külter, directeur Jongen Projectontwikkeling het feestelijke startschot gegeven voor de start bouw. Dit alles onder toeziend oog van de kopers en genodigden.

Foto 2 _ Diepengaerde_start bouw_derde fase.jpg

In deze laatste fase worden 21 appartementen gerealiseerd in een moderne en rustige uitstraling, welke als sluitsteen een mooie en passende afsluiting vormen van het gehele park Diepengaerde. Hierin kan men rustig en genietend van het groen wonen aan de oever van de kabbelende rivier de Geul.

 

De start van dit laatste appartementencomplex is naar verwachting in april. Momenteel zijn er nog maar 3 appartementen beschikbaar, de overige appartementen zijn reeds verkocht.

Foto 1_ Diepengaerde_start bouw_derde fase.jpg
Van links naar rechts, Carlo Külter (directeur Jongen Projectontwikkeling), wethouder Carlo Vankan en burgemeester Jan Schrijen

Een mooi bericht van tevreden kopers!

Heel graag zeggen wij u en uw collega’s hartelijk dank voor de fijne en gezellige bijeenkomst die u gisteren hebt georganiseerd bij  gelegenheid van de start van de laatste fase in het plan Diepengaerde te Valkenburg aan de Geul. 

 

Het was een uitstekend moment kennis te maken met medewerkers van Jongen Projectontwikkeling en met onze nieuwe medebewoners. 

 

Wanneer de bouw van de appartementen net zo goed en net zo verzorgd verloopt als de bijeenkomst van gisteren, dan zitten wij als kopers/a.s. bewoners uitermate goed. 

 

Nogmaals dank en met hartelijke groet,

Marijke en Constant Nuytens

 

 

+