Start bouw laatste woningen De Viersprong Heerlen! - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeOver onsNieuws Start bouw laatste woningen De Viersprong Heerlen!

Start bouw laatste woningen De Viersprong Heerlen!

Actueel

Start bouw kavel 8 t/m 13 van De Viersprong te Heerlen. Zoals eerder vermeld wordt in december gestart met de bouw van kavel 1 t/m 7 en 14 t/m 18. Omdat de verkoop gestaag vordert zullen we gaan starten met de bouw van het gehele plan.

 

Wilt u ook een mooie woning in dit prachtige project met alle voorzieningen in de buurt? Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele woningen in dit mooie project te koop! Dankzij het prima openbaar vervoer komt veraf dichter bij huis. ‘Even naar de winkel’, krijgt met het nabije centrum van Heerlen een wel erg ruime definitie. Niet voor niets is Heerlen dé winkelstad van Limburg, voor zowel dagelijkse als exclusieve aankoop. Gemakkelijk, niet?

 

U woont op loopafstand van het centrum, nabij het openbaar vervoer en toch in een groene buurt. Uw woning grenst aan de nieuwbouw wijk Parkheuvel, een bosrijk park en wat verderop kunt u wandelen langs het water. Niet genoeg groen? Binnen de kortste keren bent u op de weidse Brunsummerheide. Het woonklimaat is prettig, mede door de inzet van de lokale buurtorganisatie. Dankzij onder andere hun inzet, spelen de kleintjes veilig en fijn in Speelvoorziening Elfershof. Het is bovenal een gezellige buurt waar het voor jong en oud goed toeven is.

  

Voor meer informatie neem contact op met Ruijters makelaardij projectmakelaar Maurice Cergnul op telefoonnummer 045-5731111.

+