MorgenWonen - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomeInnovatiesMorgenWonen

MorgenWonen

VolkerWessels wil positief bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen. Levenskwaliteit gaat over geluk, over welzijn, en daarmee – onder meer – ook over voldoende beschikbaarheid van comfortabele, gezonde en betaalbare woningen. Woningen die inspelen op de behoeften en wensen van mens en maatschappij. Levenskwaliteit gaat ook over duurzaamheid. Over het besef dat we de volgende generaties een leefbare aarde willen overdragen.

 

 

1122.jpg

Vanuit haar visie om onder geconditioneerde omstandigheden gezonde en energieneutrale woningen te produceren heeft VolkerWessels veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de grensverleggende nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. MorgenWonen is assembleren op een industrieel platform, in een supersnelle bouwtijd. De woning wordt geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwdelen. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit. Woonklaar. Onderhoudsarm. Energienotanul.

 

Een belangrijk kenmerk van MorgenWonen is de fabrieksmatige productie. Dit zorgt voor een spectaculaire verkorting van de bouwtijd. Bouwen wordt immers assembleren. Bij sloopnieuwbouw betekent dit: een zeer korte tijd tussen sloop en oplevering. Minimaal rente- of inkomstenverlies tijdens de bouwtijd. Minder overlast voor de omgeving. En eventueel maar een korte periode van tijdelijke vervangende huisvesting.

 

Met MorgenWonen zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving.

 

De nieuwe bouwstandaard, kenmerken:
- Industrieel platform;
- Produceren in de fabriek;
- Assembleren op locatie;
- Gegarandeerde hoge kwaliteit;
- Woonklaar bij oplevering;
- EnergieNotaNul of NulOpdeMeter
- De ideale beleggerswoning.

+