Emma Brunssum - Jongen Projectontwikkeling
HomePORTFOLIO Emma Brunssum

Emma Brunssum

Brunssum

Op wat inmiddels een van de fraaiste woonplekken van Parkstad is, ligt Emma. Het gebied ligt op zo’n 4 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Brunssum. Emma ligt in de groene driehoek Brunssum, Heerlen en Hoensbroek dichtbij het winkelhart van Brunssum, tussen de Akerstraat Noord en de Emmaweg. Op het voormalige terrein van 'de Emma', waar vroeger de Koninklijke staatsmijn lag, is dit hele bijzondere woningbouwproject verrezen, vernoemd naar de eens zo belangrijke mijn.

 

 

 

Ruim en groen van opzet, de wijk zit vol met grote tuinen en brede straten met veel groenstroken en beplanting. De architectuur zorgt er tenslotte voor dat de woningen mooi in het landschapsbeeld passen. Kortom, een ruime, groene wijk waar iedereen, van starter tot senior, zich heerlijk thuis voelt.

In totaal komen in het prachtige nieuwbouwplan Emma ca. 800 woningen verdeeld over verschillende woonvlekken. Van de 800 woningen zijn de meeste huizen al gebouwd en verkocht. Woonvlek 2 is het laatste gebied in Emma dat nog ontwikkeld wordt. Hier zijn nog enkele woningen te koop waarvan de start bouw in december 2018 is geweest, dus wees er snel bij. Wilt u meer weten over deze geweldige gebiedsontwikkeling kijk dan op de site van Emma.

Feiten & cijfers

+