Media Markt - Duiven - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomePORTFOLIO Media Markt

Media Markt

Duiven

Het dak op in Duiven...

 

Bijzonder en beeldbepalend. In vele opzichten lijkt de winkel van Media Markt in Duiven op zijn ‘broer’ in Son en Breugel. Maar toch zijn er enkele verschillen. Het pand op woonboulevard De Nieuwgraaf in Duiven telt twee verdiepingen met een totale oppervlakte van ongeveer 4800 m2. De gevel van fraaie grijze beplating is hier verticaal – als een streepjescode – aangebracht. Verder biedt de winkel ca. 100 parkeerplaatsen op het dak die te bereiken zijn via een unieke interne hellingbaan.

 

Uitdagend

Bijzondere constructieve en bouwkundige aspecten, een ambitieuze voorbereidingstijd en een krappe doorlooptijd voor de bouw. Het project kende voor Jongen Projectontwikkeling veel uitdagingen. Maar het eindresultaat mag er zijn! Net als bij Media Markt Ekkersrijt is dat de verdienste van het hele bouwteam: Media Markt, aannemerscombinatie Jongen Venlo / Veluwezoom Verkerk, diverse adviseurs en Jongen Projectontwikkeling. Werken met hetzelfde team en zelfs dezelfde mensen als bij Media Markt Ekkersrijt heeft geleid tot een nog beter en efficiënter bouwproces.

Bijzondere blikvanger

Woonboulevard De Nieuwgraaf is met de winkel van Media Markt een uniek pand rijker. Een visitekaartje voor Jongen Projectontwikkeling en Media Markt.

Feiten & cijfers

 • Plaats
  Duiven - Woonboulevard De Nieuwgraaf
 • Programma
  Winkelpand Media Markt
 • Architect(en)
  Palazzo Duiven
 • Aannemersbedrijf
  Jongen Venlo, Veluwezoom Verkerk
 • Status
  Afgerond
 • Projectcategorieën
  Commercieel Vastgoed
+