Media Markt Ekkersrijt - Son en Breugel - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomePORTFOLIO Media Markt Ekkersrijt

Media Markt Ekkersrijt

Son en Breugel

Verschillende tinten grijs…

 

‘Ik ben toch niet gek?’ Bij die opvallende slogan van Media Markt past een niet alledaags pand. De nieuwe winkel op woonboulevard Ekkersrijt in Son en Breugel voldoet prima aan die kwalificatie. Het pand van ongeveer 6000 m2 telt twee verdiepingen en is bekleed met een horizontale gevelbeplating in verschillende grijstinten. Samen met de grote glaspartijen met rode banden geeft de gevelbekleding het gebouw een uniek karakter.

Eyecatcher

Van de ondertekening van het huurcontract met Media Markt tot aan de eindoplevering van het winkelpand. Ontwikkelen, uitwerken, bouwen…  Jongen Projectontwikkeling was bij het hele proces betrokken. In een goede samenwerking realiseerden alle leden van het bouwteam - Media Markt, aannemersbedrijf Jongen Venlo, diverse adviseurs en Jongen Projectontwikkeling – samen dit opvallende en fraaie gebouw. Een echte eyecatcher!

Wordt vervolgd…

Een ambitieuze planning, bijzonder eindresultaat en tevreden huurder. De goede gezamenlijke prestatie betekende een opmaat naar meer. Met hetzelfde team ontwikkelden en bouwden we later ook Media Markt Duiven.

Feiten & cijfers

 • Plaats
  Son en Breugel – Woonboulevard Ekkersrijt
 • Programma
  Winkelpand Media Markt
 • Architect(en)
  Palazzo Duiven
 • Aannemer
  Jongen Venlo
 • Status
  Afgerond
 • Projectcategorieën
  Commercieel Vastgoed
+