Poelveld - Jongen Projectontwikkeling icon-arrow-right
HomePORTFOLIO Poelveld

Poelveld

Eijsden

Nostalgisch en trendy


In het glooiend groen van het Maasdal, op enkele minuten van bruisend Maastricht, verrijst een bijzondere en opvallende wijk. Aan de rand van het pittoreske en historische Eijsden realiseert Jongen Projectontwikkeling in samenwerking met GD Projectontwikkeling en Woningstichting Servatius Nieuw Poelveld. Een plek waar nostalgie en gezelligheid hand in hand gaan met moderne voorzieningen en trendy architectuur.

 

Monumentaal en historisch

Met een mix van woningtypes en stijlen zet Poelveld in op zowel starters als levensgenieters op leeftijd. In een comfortabel tempo krijgt het plan steeds meer vorm. Stap voor stap ontstaat een aantrekkelijke wijk met ongeveer 650 woningen. Het plan is zo opgezet dat het naadloos aansluit bij het monumentale en historische karakter van Eijsden. Tegelijkertijd ademt Nieuw Poelveld de rust en schoonheid van de omliggende natuur. Naast de comfortabele woningen krijgt de wijk ook alle benodigde voorzieningen als een Brede school, bibliotheek, sportcentrum en een uitgestrekt park.

 

Werk in uitvoering

Veel woningen en voorzieningen zijn al gerealiseerd. De actuele status van het project vindt u op www.eenplekomtegroeien.nl

 

Programma

  • 650 woningen

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+